Μαρίνα Πατούλη: Η αντίδρασή της όταν την απόκαλεσαν κυρία Σταυράκη

«Είμαι η Μαρίνα της καρδιάς των ανθρώπων που μ' αγαπούν»

Η Μαρίνα Πατούλη σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για την περιπέτεια υγείας της με τον κορωνοϊό, αλλά και για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη και το πώς αισθάνθηκε ότι την αποκάλεσαν με το πατρικό της όνομα. 

Η Μαρίνα Πατούλη κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό

«Ήταν μια δύσκολη εμπειρία. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες γιατί έχω καρδιακά προβλήματα. Με κυρίευσε ένα αίσθημα πανικού και παράλληλα ένα αίσθημα ευθύνης για το παιδί μου αλλά και για εκείνους με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή». Και συνέχισε: «Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι η ελευθερία βρίσκεται στο εμβόλιο», ανέφερε για τις δυσκολίες που πέρασε έχοντας νοσήσει από τον φονικό ιό. 

Μαρίνα Πατούλη: Μετά τον χωρισμό απελευθερώθηκε - Κατεβαίνει στην πολιτική

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Γιώργος Πατούλης σε μία από τις τελευταίες τους κοινές εμφανίσεις ως ζευγάρι/ Φωτογραφία ndp

Σχετικά με το πώς ένιωσε όταν την αποκάλεσαν με το πατρικό της όνομα αντί με αυτό του πρώην συζύγου της είπε: 

«Αν μ' ενόχλησε;», είπε η κυρία Πατούλη «Καθόλου. Τι Σταυράκη; Τι Πατούλη; Είμαι η Μαρίνα της καρδιάς των ανθρώπων που με αγαπούν», είπε. «Ως φιλόλογος δραστηριοποιούμαι με το πατρικό μου όνομα στα σχολεία που διδάσκω, το Πατούλη το χτίσαμε με τον σύζυγό μου, είμαι περήφανη γι' αυτό». 

«Ήταν κάτι που με συγκλόνισε πάρα πολύ γιατί έγινε αιφνίδια. Και φυσικά δεν είχα την σαφή αιτιολόγηση», εξομολογήθηκε στο τέλος η Μαρίνα Πατούλη για τον χωρισμό της στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top