Η Μαρίνα Πατούλη κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Το αισιόδοξο μήνυμά της

Δείτε όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη στην Τατιάνα Στεφανίδου λιγο πριν το Πάσχα

Μετά την ανακοίνωση ότι είναι θετική στο κορωνοϊό και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη, την Τετάρτη η Μαρίνα Πατούλη έκανε γνωστό ότι πλέον είναι…  καλά στην υγεία της

Η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού

Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 που πέρασε έναν δύσκολο χειμώνα μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη, έκανε μετά από μέρες το τεστ και βγήκε αρνητικό.

Μαρίνα Πατούλη Γιώργος Πατούλης

Από τις τελευταίες κοινές εμφανίσεις της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη ήταν στην κηδεία της μητέρας του Περιφερειάρχη Αττικής /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως έγραψε η γνωστή φιλόλογος στο Facebook: «Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι… μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή!». Αυτή η δύναμη της ζωής κερδίζει τη μάχη με την αρρώστια κ την απειλή του θανάτου. Αυτή τη μάχη #againstcovid19 κατάφερα να κερδίσω με την αμέριστη βοήθεια των ηρώων της σύγχρονης καθημερινότητας, των ιατρών κ των νοσηλευτών που στέκονται δίπλα στον πόνο των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τη λαίλαπα της πανδημίας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσουμε όλοι μαζί τις ζωές μας χωρίς άλλες απώλειες συνανθρώπων μας!

Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά το εξιτήριο λόγω κορωνοϊού

Το δίδαγμα αυτής της μάστιγας να γίνει το έναυσμα για να εκτιμήσουμε τις αληθινές αξίες της ζωής κ να ξανανιώσουμε αισθήματα αγάπης κ αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας!#againstcovid19 #lovelife” Διαγνώστηκα αρνητική στον #covid19 …Παραμένω θετική στη ΖΩΗ!!!

 

«Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι ... μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή!» Αυτή η...

Δημοσιεύτηκε από Marina Patoulis στις Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top