Μαρίνα Πατούλη: Μετά τον χωρισμό απελευθερώθηκε - Κατεβαίνει στην πολιτική

Άνοιξε την καρδιά της στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μαρίνα Πατούλη στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσω Skype. Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό αλλά και για το διαζύγιό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Η Μαρίνα Πατούλη κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό

«Αυτό το οποίο με πόνεσε ήταν το αναπάντεχο αυτής της εξέλιξης και η δυσκολία, η απαξίωση που βίωσα ως άνθρωπος που δεν μπόρεσα να έχω μία ανταπόκριση για το τι ακριβώς συμβαίνει. Μ’ αρέσει όμως, να δίνω ελαφρυντικά στους ανθρώπους γιατί θεωρώ ότι όλοι παίρνουμε την κρίση μας. Το γεγονός ότι ο άνθρωπος της ζωής μου, που τον στήριζα και με στήριζε, αποφάσισε να φύγει χωρίς καμία εξήγηση, αυτό με πλήγωσε. Όμως προχωράμε και θέλω να σταθώ δίπλα στο παιδί μου» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

μαρινα πατουλη γιώργος πατουλης

Από τις τελευταίες κοινές εμφανίσεις της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη ήταν στην κηδεία της μητέρας του Περιφερειάρχη Αττικής /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στην ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη αν ο Γιώργος Πατούλης ήταν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της με τον κορωνοϊό πριν από λίγες μέρες, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Η ασθένεια του κορωνοϊού είναι αρρώστια της μοναξιάς. Τηλεφωνική επαφή είχαμε, ναι».

Μαρίνα Πατούλη: Ηλιοθεραπεία με το μαγιό και το καπέλο της στη βεράντα της

Μαρίνα Πατούλη: Αν ο Γιώργος Πατούλης τής ζητούσε συγγνώμη και ήθελε να είναι ξανά μαζί στο μέλλον θα τον δεχόταν πίσω;

«Η ερώτηση αυτή είναι δύσκολο να απαντηθεί σε μία στιγμή. Εγώ είμαι άνθρωπος που συγχωρώ και δίνω ευκαιρίες. Εύχομαι να είναι καλά, όμως μετά από όλο αυτό το οδυνηρό που πέρασα θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία ευκαιρία πλέον. Έχει κλείσει για εμένα αυτό το κεφάλαιο. Φυσικά, θα είμαστε καλοί γονείς για το παιδί μας. Ο Γιώργος είναι και θα είναι πολύ καλός πατέρας» είπε χαρακτηριστικά η φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 .

Η Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό της «απελευθερώθηκε» για πιο ενεργή συμμετοχή στα κοινά

«Δε θα ‘’κατέβω’’ για την Περιφέρεια. Θα τον στηρίξω τον Γιώργο Πατούλη στις πολιτικές και όποιες του επιλογές, όμως είναι αμέριστη η αγάπη μου για τα κοινά, αυτή η έννοια της προσφοράς και νομίζω ότι τώρα απελευθερώνομαι να κάνω αυτό που με ευχαριστεί. Στις τελευταίες εκλογές έκανα πίσω για τον άντρα μου και την οικογένειά μου και δεν το έχω μετανιώσει γιατί προτεραιότητα είχε τότε η οικογένειά μου», ανέφερε η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top