Πρίγκιπας Harry: Το Παλάτι ζητάει να του αφαιρεθούν όλοι οι τίτλοι!

Μετά τις δηλώσεις για τον «οικογενειακό κύκλο πόνου»

Δείτε πρόσφατο βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για τον πρίγκιπα Χάρι

Η τελευταία συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι, στην οποία για μια ακόμη φορά καταφέρεται εναντίον της βασιλικής οικογένειας, ανεβάζει εκ νέου τους τόνους ανάμεσα στον ίδιο και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Harry: «Έφυγα για να σπάσω τον κύκλο του πόνου» - Η επίθεση στον πατέρα του

Ανώτερα μέλη του προσωπικού του Παλατιού διέρρευσαν ότι μετά την παραίτηση από τα βασιλικά του καθήκοντα πέρυσι, ήρθε η ώρα ο «άτακτος» Χάρι να στερηθεί κάθε τίτλο.

Στο podcast του Νταξ Σέπαρντ, ο πρίγκιπας Χάρι κατηγόρησε τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, ότι του κληροδότησε έναν «οικογενειακό κύκλο πόνου», τον οποίο εκείνος «έσπασε» μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε μαζί με δεκάδες διασημότητες στη συναυλία Vax Live στο Λος Άντζελες /Φωτογραφία AP Images

«Μου φέρθηκε όπως του φέρθηκαν» είπε ο πρώην Δούκας του Σάσεξ για τον Κάρολο. «Είναι ένας πόνος που κληροδοτείται ούτως ή άλλως. Ως γονείς θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσπαθούμε και να λέμε "ξέρεις; Αυτό συνέβη σ' εμένα, θα διασφαλίσω ότι αυτό δε θα συμβεί σε εσένα"». Τώρα, ο Χάρι λέει ότι θέλει να «σπάσει τον κύκλο» μέσα στην οικογένειά του, αφού διαπίστωσε ότι μεγάλο μέρος του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ήταν αποτέλεσμα του πώς ανατράφηκε ο πατέρας του από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Πρίγκιπας Χάρι: Σε σοκ από την «παγωμένη» υποδοχή της οικογένειάς του

Οι νέες δηλώσεις προκάλεσαν μεγάλο θυμό στο Παλάτι, ανέφεραν πηγές στη Daily Mail. «Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι που μπόρεσε να το κάνει αυτό στη Βασίλισσα όταν ο Δούκας του Εδιμβούργου μόλις είχε πεθάνει;», είπε ένας βοηθός. «Το να σύρει τον παππού του σε αυτό, είναι τόσο σοκαριστικό και μεγάλη ασέβεια», πρόσθεσε.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν αποποιηθούν τους τίτλους τους /Φωτογραφία AP Images

Meghan Markle - Harry: «Βροχή» τα στοιχήματα για το όνομα της κόρης τους!

«Ο Δούκας του Σάσεξ επιτίθεται στο Παλάτι, που υποστηρίζει ότι του προκάλεσε τόσο πόνο. Αν δεν του αρέσει το Παλάτι, τότε δε θα πρέπει να έχει και τους τίτλους», είπε άλλη πηγή. «Θα έπρεπε να θέσουν σε αναστολή τους τίτλους, έτσι ώστε να υπάρχουν ακόμη, αλλά να μην χρησιμοποιούνται, όπως συμφώνησαν να κάνουν με τα HRH τους. Πρέπει να γίνουν ο Χάρι και ο Μέγκαν. Κι αν αρνούνται να το κάνουν, πρέπει να εξηγήσουν το γιατί», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top