Μπαλατσινού για τη Γιορτή της Μητέρας: Τα «Χρόνια Πολλά» στη δική της μαμά

«Μάνα είναι η πατρίδα που όλοι επιστρέφουμε...» έγραψε στο Instagram

Δείτε βίντεο για την Τζένη Μπαλατσινού από την εκπομπή Pop Up

Μπορεί να είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών η ίδια, αλλά σήμερα με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, τίμησε τη δική της μαμά, με μια φωτογραφία!

Βασίλης Κικίλιας: Ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» αγκαλιά με τον γιο του

Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία ανήρτησε μια παλιά φωτογραφία της μητέρας της, Σόνιας Χριστοδούλου. Η ομοιότητά τους δε, είναι εμφανής!

«Μαμά μου! Μάνα είναι η πατρίδα που όλοι επιστρέφουμε.. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες!» έγραψε η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια.

Η μητέρα της Τζένης Μπαλατσινού, Σόνια Χριστοδούλου, τη μέρα του γάμου της με τον Β.Κικίλια στους Αγίους Ισιδώρους, τον Ιούνιο του 2019 

Η μητέρα της Τζένης Μπαλατσινού, Σόνια Χριστοδούλου, τη μέρα του γάμου της με τον Β.Κικίλια στους Αγίους Ισιδώρους, τον Ιούνιο του 2019

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μαμά της 23χρονης Αμαλίας, της 22χρονης Αλεξάνδρας και του 13χρονου Μάξιμου, τα οποία απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Αμαλία Κωστοπούλου: Όσο μεγαλώνει γίνεται «φτυστή» η Τζένη Μπαλατσινού!

Το 2019 όμως, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Βασίλη Κικίλια, με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον Παναγιώτη - Αντώνιο, ο οποίος γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 κι έχει ξετρελάνει τους γονείς του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top