Θεανώ Παπασπύρου: Απάντησε στη Σάντρα Βουτσά για τους πίνακες του ηθοποιού

Η ανακοίνωση της δεύτερης συζύγου του Κώστα Βουτσά

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στη Σάντρα Βουτσά και τη Θεανώ Παπασπύρου.

Σάντρα Βουτσά: Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους


Η αρχή έγινε μετά τις δηλώσεις της πρωτότοκης κόρης του ηθοποιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγοντας πως η δεύτερη σύζυγος του πατέρα της έχει στην κατοχή της έργα τέχνης μεγάλης αξίας που είχε συλλέξει  ο «αιώνιος έφηβος» του ελληνικού κινηματογράφου και αρνείται να τα δώσει στις κόρες του, όπως εκείνος επιθυμούσε.

Η Σάντρα Βουτσά θέλει οι πίνακες του πατέρα της Κώστα Βουτσά να δοθούν στις κόρες του/ φωτογραφία NDP

Η Σάντρα Βουτσά θέλει οι πίνακες του πατέρα της Κώστα Βουτσά να δοθούν στις κόρες του/ φωτογραφία NDP

Λίγες ημέρες αργότερα η Σάντρα μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» είχε δηλώσει πως η Θεανώ Παπασπύρου δε σέβεται την επιθυμία του πατέρα της.

Σάντρα Βουτσά για Παπασπύρου: «Δε σεβάστηκε τις επιθυμίες του πατέρα μου»

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε η πρώην σύζυγός του Κώστα Βουτσά: «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της. Μέχρι και την τελευταία στιγμή εγώ ήμουν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του και είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήμασταν αγαπημένοι».

Ο Κώστας Βουτσάς με την πρώην σύζυγό του, Θεανώ Παπασπυρου/φωτογραφία NDP

Ο Κώστας Βουτσάς με την πρώην σύζυγό του, Θεανώ Παπασπυρου/φωτογραφία NDP

Ακούγοντας την απάντηση της Θεανώς Παπασπύρου η Σάντρα Βουτσά δεν έκρυψε την ενόχλησή της τονίζοντας πως πρόκειται για προσωπικά δεδομένα, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» δήλωσε πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά. «Από εδώ και πέρα σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό, διότι η κυρία Παπασπύρου άνοιξε μια πόρτα πολύ δύσκολη, λέγοντας προσωπικά μου δεδομένα δημόσια. Εγώ δε θα πω αν ισχύει ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε ένα δικαστήριο μπορούν να ειπωθούν πολλές αλήθειες. Οπότε, νομίζω ότι προς τα εκεί προχωρώ πλέον, έχω μιλήσει και με τον δικηγόρο μου, τον κύριο Καπερνάρο, μέχρι εδώ μπορώ να πω».

Σάντρα Βουτσά: «Αν η κ. Παπασπύρου θέλει να μιλήσω ανοιχτά, ευχαρίστως»

Η ανακοίνωση της Θεανώς Παπασπύρου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Η Θεανώ Παπασπύρου δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και απέστειλε μία ανακοίνωση στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της Σάντρας Βουτσά ενώ τους χαρακτήρισε, μάλιστα, αναληθείς και ανακριβείς.

«Η Θεανώ Παπασπύρου διαψεύδει και αποκρούει κάθε ισχυρισμό που αφορά στο πρόσωπό της και τη φερόμενη βούληση του θανόντος πρώην συζύγου της Κώστα Βουτσά, όπως διατυπώθηκε από την Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Όλοι οι ισχυρισμοί της Σάντρας Βουτσά για τη Θεανώ Παπασπύρου είναι απολύτως αναληθείς, ανακριβείς και κακόβουλοι και πλήττουν σφόδρα την τιμή και την υπόληψη της Θεανώς Παπασπύρου και θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική ακεραιότητά της. Επιφυλάσσεται δε ρητώς για το κάθε νόμιμο δικαίωμά της αν δεν υπάρξει άμεσα διακοπή της αναπαραγωγής των ψευδών και ανακριβών ισχυρισμών και άμεση αποκατάσταση της αλήθειας», αναφέρει  η ανακοίνωση.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top