Τυχερή η Κατερίνα Στικούδη - Ο σύζυγός της μέχρι και φύλλο ανοίγει!

Είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Σερίφη από τον Αύγουστο του '19

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day «τρύπωσε» στα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και οι πρωταγωνιστές του show παραχώρησαν δηλώσεις. Η Κατερίνα Στικούδη, που έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις μεταμορφώσεις και τις φωνητικές της ικανότητες, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί.

Στικούδη: «Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά!»

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει πει πολλές φορές πόσο την περιποιείται ο σύζυγός της, μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια. Αυτή τη φορά, αποκάλυψε και πόσο καλός μάγειρας είναι: «Έχω έναν υπέροχο άνδρα που με φροντίζει και με προσέχει. Μαγειρεύει καταπληκτικά! Φτιάχνει γλυκόξινο κοτόπουλο, απλώνει και φύλλο… Νιώθω πάρα πολύ τυχερή γυναίκα».

Ποια γνωστή παρουσιάστρια έδωσε αυτόγραφo ως Κατερίνα Στικούδη;

Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε με τον Βαγγέλη Σερίφη τον Αυγούστου του '19 μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον οποίο διατηρούσε σχέση δέκα χρόνων. Ο γάμος τους έγινε στη Θεσπρωτία, έχοντας στο πλευρό τους λιγοστούς συγγενείς και φίλους. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να επισφραγίσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Θα γίνουν όλα αυτά, δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. Ακόμη κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δε θα το δηλώσω».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top