Ποια γνωστή παρουσιάστρια έδωσε αυτόγραφo ως Κατερίνα Στικούδη;

Όσα αποκάλυψε για τη σχέση της με την Τζένη Μελιτά

Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια στη Φωτεινή Πετρογιάννη

Είναι κούκλα οπότε λογικό να την μπερδέψουν με την Κατερίνα Στικούδη, ιδίως στο παρελθόν που δεν ήταν ξανθιά.

Η Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκε στην ενότητα «Σπασ’τα» της εκπομπής «Pop up!», όπου έκανε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, μίλησε για τη φλερτ που δέχθηκε από ξένο σταρ της μουσικής, ενώ απάντησε και για τη σχέση με την άλλοτε φίλη της, Τζένη Μελιτά.

Μαντώ Γαστεράτου: Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι είναι ίδια ο γιος της 

Μαντώ Γαστεράτου: Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου επέστρεψε τηλεοπτικά παρουσιάζοντας το Mega Star

«Η αγαπημένη μου παρουσιάστρια του Mega Star ήταν η Ναταλία Γερμανού, όμως έχω έρωτα με την Κατερίνα Στικούδη, σχεδόν τη λατρεύω. Έχω υπογράψει αυτόγραφο σαν Κατερίνα Στικούδη. Ήμουν μελαχρινή τότε και με πέρασαν για την Κατερίνα», είπε γελώντας η Μαντώ.

«Δεν μπορώ να συγκριθώ με τη Ναταλία Γερμανού»

«Δε θεωρώ ότι με αδίκησε παρουσιαστής που συνεργάστηκα μαζί του. Θεωρώ όμως ότι δε δεθήκαμε όσο έπρεπε σε μια παλιά μου συνεργασία. Έχω κάνει πλαστική επέμβαση αν και δεν φαίνεται. Από το 0 έφτασα στο 1. Ο πιο ιδιαίτερος καλεσμένος που είχα να διαχειριστώ ήταν ο Light. Είχα πάρει τη Ναταλία Γερμανού και της ζήτησα να με πάρει στο “Καλύτερα δε γίνεται”», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Δε θα ήθελα να συναντήσω ξανά τον J Balvin γιατί όταν είχε έρθει στην Ελλάδα με φλέρταρε κι εγώ από το τρακ μου κρύφτηκα στην τουαλέτα!». 

Τζένη Μελιτά: Οι νέες δηλώσεις για τη Μαντώ Γαστεράτου και το unfollow 

Γαστεράτου - Μελιτά: Δύο ξένες στην ίδια θεατρική πρεμιέρα

Όσον αφορά στη σχέση με την άλλοτε κολλητή της φίλη, απάντησε: «Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τη Τζένη Μελιτά, απλά σταματήσαμε να κάνουμε την παρέα που κάναμε. Μιλήσαμε μόνο δυο φορές, ανταλλάξαμε μηνύματα. Αν τα δω φυσικά και θα τη χαιρετήσω και θα ήθελα να μιλήσουμε. Δεν έχουμε βριστεί, δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ μας».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top