Σπύρος Δημητρίου: H ατάκα που είπε στη Ζουγανέλη πριν γίνουν ζευγάρι!

Για πρώτη φορά έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για τη σύζυγό του

Για πρώτη φορά, ο Σπύρος Δημητρίου, έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον τρόπο γνωριμίας τους και την εξέλιξη της σχέσης τους μέσα από τον γάμο!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου:Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

«Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: “Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”. Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους» δήλωσε ο Σπύρος Δημητρίου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ζουγανέλη: Τραγουδάει στον άντρα της και λιώνει - Εκείνος της παίζει πιάνο!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στις 10 Οκτωβρίου στις Σπέτσες μετά από 6 μήνες σχέσης. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πλέον μένουν μαζί στο σπίτι τους στην Πλατεία Μαβίλης και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους!

γαμος Ζουγανέλη - Δημητρίου


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top