«Καταπέλτης» η Φιλάρετη Κομνηνού κατά Λιγνάδη

Η «αιχμηρή» ανάρτηση στο Instagram

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο «Πρω1νο» για την υπόθεση Λιγνάδη

«Χείμαρρος» η Φιλάρετη Κομνηνού μετά τα όσα γράφονται και ακούγονται σχετικά με τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θέατρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ρένος Ρώτας: «Το μόνο που χρωστάω στον κύριο Λιγνάδη είναι δύο μπούφλες»

λιγνάδης κομνηνού ανάρτηση

Μετά τις απανωτές καταγγελίες και μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη και κρατείται από το Σάββατο στη ΓΑΔΑ. Την Κυριακή μάλιστα, μετέβη στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Πολλοί είναι οι γνωστοί ηθοποιοί που έχουν τοποθετηθεί δημόσια, με αφορμή τη σύλληψή του. Ανάμεσά τους και η Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία προέβη σε μια αιχμηρή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του από τη στιγμή της σύλληψής του και στη λεζάντα έγραψε: «Έπαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πει Ύβρις: "Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπραττε ύβριν, παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του" Υ.Γ Αν φαντάζεται για τον εαυτό του ότι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως "καταραμένος καλλιτέχνης" πλανάται πλάνην οικτρά. Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί».

ιλάρετη Κομνηνού κατά Λιγνάδη

Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top