Γρ. Αρναούτογλου: «Αυτά που λέγονται για την Νάντια είναι αστεία»

Τί είπε για το χορό και το τραγούδι της πρώην του

Γρ. Αρναούτογλου: «Αυτά που λέγονται για την Νάντια είναι αστεία»

Σε εξαιρετική διάθεση – μετά και την ανανέωση της συνεργασίας του με το Mega – «πέτυχε» ο φακός τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος, όχι μόνο ��ίλησε για την Νάντια Μπουλέ, αλλά την υπερασπίστηκε κιόλας. «Είναι αστείο να λένε ότι έχει κάνει σχέση μαζί μου, για να αποδείξει πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γρηγόρης αποκάλυψε ότι βλέπει Dancing with the Stars, ενώ δεν δίστασε να πει την γνώμη του για την πρώην σύντροφό του, που συμμετέχει στο σόου. «Το βλέπω το Dancing και το θεωρώ πολύ καλό και ευχάριστο σόου. Ιδίως την πρεμιέρα του δηλαδή που παρακολούθησα, μου άρεσε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είναι η Νάντια είναι φοβερά ταλαντούχα. Για εμένα είναι και πολύ καλή τραγουδίστρια γιατί το έχω ζήσει αυτό και το γνωρίζω πολύ καλά. Σε ό, τι αφορά τον χορό, βλέπω μια πολύ ωραία χορεύτρια», είπε ο Αρνι.

Για τις… δικές του «ικανότητες» στον χορό, ο Γρηγόρης είχε μόνο ένα πράγμα να πει: «Είμαι τραγικός με τον χορό. Μόνο μπλουζ μπορώ να χορέψω και αυτό πολύ αργά!»

«Κάποιοι είπαν ότι το μόνο αξιόλογο πράγμα που έχει κάνει η Νάντια είναι η σχέση της μαζί σας. Τι έχετε να πείτε γι’αυτό;»

«Θεωρώ ότι η Νάντια είναι φοβερά ταλαντούχα. Για εμένα είναι και πολύ καλή τραγουδίστρια γιατί το έχω ζήσει αυτό και το γνωρίζω πολύ καλά. Σε ό,τι αφορά τον χορό βλέπω μια πολύ ωραία χορεύτρια. Είναι αστείο να λένε κάποιοι ότι υπάρχουν κοπέλες που κάνουν σχέση μαζί μου για να αποδείξουν πράγματα. Πόσο μάλλον η Νάντια».

Ο Γρηγόρης ευχαρίστησε τέλος το Mega για την ανανέωση του συμβολαίου του και δήλωσε ότι θα δείξει εμπράκτως την ευγνωμοσύνη του στο κανάλι. Δείτε τις δηλώσεις του στο Super Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top