Xριστίνα Μπόμπα: Είχε λιγούρες αλλά και την καλύτερη ιδέα για βραδινό!

Ζηλέψαμε κι εμείς το δείπνο της εγκυμονούσας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο αγαπημένος της, Σάκης Τανιμανίδης, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωράκια τους στα οποία είναι έγκυος η όμορφη Χριστίνα.

Εν μέσω καραντίνας, η μελαχρινή καλλονή μένει σπίτι και φροντίζει τον εαυτό της και τα μικρά της αγγελούδια που βρίσκονται στην κοιλίτσα της, η οποία είναι ήδη εμφανής.

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Η ίδια θέλει να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την καλλίγραμμη σιλουέτα της κι έτσι, όπως μας αποκάλυψε με μία της ανάρτηση στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας, φροντίζει να κάνει μικρά και συχνά γεύματα ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού της.

Χριστίνα Μπόμπα: Το ρόφημα που πίνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

«Οι σημερινές λιγουρίτσες καλύφθηκαν με τον πιο λαχταριστό και θρεπτικό τρόπο! Μικρά και συχνά γεύματα προτείνει ο γιατρός και βρήκα την πιο ωραία ιδέα. Ο δίσκος μου έχει τυρί, ντοματίνια, αβοκάντο, πρόβειο γιαούρτι, χούμους, μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη, μούρα, κριτσίνια χαρουπιού, φιστίκια αιγίνης, αγγουράκι, μήλο, κράκερ αμυγδάλου. Βιταμίνες, πρωτεΐνη, σύνθετοι υδατάνθρακες, προβιοτικά και πολλά θρεπτικά συστατικά σ’ ένα δίσκο τσιμπολογήματος για όλη μέρα. Ωραία ιδέα; ” έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες με τον λαχταριστό δίσκο της.

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος διατροφή λιγούρες

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος διατροφή

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος διατροφή λιγούρες σάκης τανιμανίδης δίδυμα

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top