Οι Ράδιο Αρβύλα «νοσταλγούν» τους... ΑΜΑΝ

Ποια ήταν η εμμονή του Α. Κανάκη πριν από μερικά χρόνια;

Οι Ράδιο Αρβύλα «νοσταλγούν» τους... ΑΜΑΝ

Τrip down to… memory lane έκαναν oι Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι αναπόλησαν παλιές καλές στιγμές του τηλεοπτικού τους παρελθόντος, όταν έκαναν ακόμη τους ΑΜΑΝ.

Με αφορμή ένα κομμάτι που ακούστηκε ως μουσική υπόκρουση στην εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του μίλησαν για το πόσο καλά περνούσαν όταν έκαναν τα γυρίσματα με τους ΑΜΑΝ, παρά το γεγονός ότι ήταν πολύωρα, ενώ αποκάλυψαν την εμμονή που είχε ο Αντώνης - η οποία υφίσταται ακόμη - με τα μουσικά όργανα. Εάν ανακάλυπτε μουσικό όργανο, ασχολείτο με αυτό και το γύρισμα καθυστερούσε πολύ να ξεκινήσει.

«Κατ’αρχήν πρέπει να πούμε ότι κάναμε τα γυρίσματα για το ΑΜΑΝ και πήγαιναν πρώτα όλοι οι άλλοι. Συνεργεία, φροντιστές, παραγωγή… τι έκαναν; Φρόντιζαν να εξαφανίσουν από τα σπίτια στα οποία κάναμε τα γυρίσματα οποιοδήποτε μουσικό όργανο, εάν φυσικά υπήρχε», είπε ο παρουσιαστής, προσθέτοντας ότι τα γυρίσματα της τότε εκπομπής του γίνονταν κυρίως σε σπίτια απλών πολιτών και όχι σε στούντιο. «Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας άνοιξαν τα σπίτια τους τότε. Εάν ξέρατε από πόσα σπίτια έχουμε περάσει για να κάνουμε γύρισμα, πραγματικά δεν θα το πιστεύατε», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Αφού στο τέλος οι ιδιοκτήτες των σπιτιών έφευγαν. Κοιμόμασταν σε καναπέδες.. και λιώναμε από την κούραση. Μετά από δέκα και δώδεκα ώρες γυρίσματος λοιπόν, όταν πια ήμασταν εξουθενωμένοι, έβλεπα εγώ ένα τεράστιο αντικείμενο σκεπασμένο με σεντόνια σε μια άκρη και αναρωτιόμουν: Καλά τα άπλυτά τους έχουν αφήσει εδώ; Ε, μετά έβλεπα ας πούμε ότι επρόκειτο για ένα… πιάνο… ».

Αυτά τα λίγα μας είπαν για την περίοδο των ΑΜΑΝ… τίποτα άλλο για τις μεταξύ τους σχέσεις και για όσους δεν… ανήκουν πλέον στην ομάδα τους, δεν μάθαμε…

πρώτη ανάρτηση: 07-04-2011, 01:10

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top