Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τα παιδιά μου δε θα τα αγγίζει κανείς»

«Δε χωρούσε χιούμορ εκεί!»

Είναι αδιαμφισβήτητα, η τραγουδίστρια της καραντίνας. Η Νατάσα Θεοδωρίδου κρατά συντροφιά στους διαδικτυακούς της φίλους ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες στο Instagram αρκετά συχνά κατά την περίοδο της πανδημίας.

Μαζί με το lockdown επιστρέφει και η Θεοδωρίδου με live στο Instagram

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μπορεί να τραγουδάει συχνά, όμως δε μιλάει δημόσια συχνά. Αυτή τη φορά ωστόσο, «άνοιξε» την καρδιά της στο περιοδικό «Οk!» και απάντησε και για το περιστατικό που συνέβη με την κόρη της, η οποία κατηγορήθηκε άδικα ότι έκανε πάρτι ενώ είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Νατάσα Θεοδωρίδου κορωνοϊός πάρτι

Χριστιάνα Μπέτα: Ποδηλατάδα για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου!

Μία φορά σε είδα πρόσφατα να σοβαρεύεις πολύ, όταν αποπειράθηκαν να «χτυπήσουν» το παιδί σου. Εκεί δε χωρούσε χιούμορ φαντάζομαι.

Βεβαίως δε χωρούσε χιούμορ. Τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και είναι η ζωή μου, όπως είναι τα παιδιά μου, δε θέλω να τους αγγίζει κανείς. Το θεωρώ αναξιοπρεπές να έχεις πρόβλημα με κάποιον και να ασχολείσαι με ένα μέλος της οικογένειάς του. Και αυτό το αντιμετώπισα. Έγραψα μόνη μου ένα κείμενο, χωρίς να ρωτήσω κανέναν, και το ανέβασα. Δεν μίλησα με κανέναν, έδειξα τη δική μου θέση, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και η αλήθεια, φυσικά, φανερώθηκε.

Σε πόνεσε αυτό που έγινε;

Εμένα καθόλου. Μόνο για τη Χριστιάνα μου στενοχωρήθηκα γιατί είναι ένα πλάσμα μοναδικό, ένα πλάσμα καλό και ήταν πολύ άδικο αυτό που συνέβη. Από εκεί και πέρα, εγώ κρατάω τη δύναμή μου για πραγματικές στενοχώριες, όχι γι’ αυτά που φεύγουν σε ένα απόγευμα, όπως και έγινε.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top