Φωτεινή Αθερίδου: Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της!

Το Σάββατο είχε τα γενέθλιά της η ηθοποιός

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή τους, αφού τον τελευταίο χρόνο έχουν αποκτήσει τον γιο τους.

Η γνωστή ηθοποιός μοιράζεται αρκετά συχνά στα social media στιγμές από την καθημερινότητά της.

Το Σάββατο είχε τα γενέθλιά της και την Κυριακή ανέβασε μία φωτογραφία από το κόψιμο της τούρτας της, όπου έδινε ένα τρυφερό φιλί στον άντρα της ζωής της.

Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε και κάτι πολύ συγκινητικό: «Τον αγαπώ επειδή με αγαπάει με όλη του την ψυχή! Με αγαπάει γιατί τον αγαπάω με όλη μου την ψυχή! Κατά τα άλλά δεν τον χωνεύω κ δε με χωνεύει! Ζήστε με αυτόν που θα σας αγαπήσει περισσότερο ! Είμαστε όλοι ένα τσουβάλι σκατα .... αν μας αγαπάνε ίσως γίνουμε λίπασμα κάποια στιγμή...(το ξέρω δεν ήταν τόσο ρομαντικό όσο το σκέφτηκα πριν το γράψω αλλά τέλος πάντων συνεννοηθήκαμε)».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τον αγαπώ επειδή με αγαπάει με όλη του την ψυχή ! Με αγαπάει γιατί τον αγαπάω με όλη μου την ψυχή ! Κατά τα αλλά δε τον χωνεύω κ δε με χωνεύει ! Ζήστε με αυτόν που θα σας αγαπήσει περισσότερο ! Είμαστε όλοι ένα τσουβάλι σκατα .... αν μας αγαπάνε ίσως γίνουμε λίπασμα κάποια στιγμή... ( το ξέρω δεν ήταν τόσο ρομαντικο όσο το σκέφτηκα πριν το γραψω αλλά τέλος πάντων συνεννοηθήκαμε ) #love #loveistheway #happy #myman Photo : @dionisiageorgiadou

A post shared by Fotini Atheridou (@fotiniatheridou) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top