Παναγιώταρου: Ποια η σχέση της με τον Αριστομένη μετά την έξοδό του με άλλη

Στα καλύτερά της η όμορφη ξανθιά!

Μία έξοδος του πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλου με γοητευτική μελαχρινή γυναίκα στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης ήταν η αιτία να έρθει ξανά στο προσκήνιο το «διάλειμμα» στον γάμο του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Γιαννόπουλος: Απαντά στις φήμες για τη νέα του σχέση μετά την Παναγιώταρου

Παναγιώταρου: «Είμαι έτοιμη στα επόμενα χρόνια να γίνω μητέρα»

Το πρωί της Δευτέρας, η ίδια μίλησε στο “Happy Day” και εξήγησε:

«Η κατάσταση παραμένει ίδια, εντάξει έχουμε πει ότι πρόκειται για ένα διάλειμμα… Το διάλειμμα σημαίνει ή ότι γυρίζουμε τη σχέση εκεί που την αφήσαμε ή ότι προχωράμε ξεχωριστά. Ήταν τελείως τυχαία η συνάντησή μας στη Θεσσαλονίκη. Εγώ γενικά πηγαίνω συχνά στη Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακα για διάφορες δουλειές που έχω πάνω και ο Αριστομένης έχει το ιατρείο του αντίστοιχα οπότε είναι αναμενόμενο να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλον.

παναγιώταρου γιαννόπουλος

Το ζευγάρι κάνει διάλειμμα στον γάμο του 

Εγώ ήξερα τις κοπέλες που ήταν μαζί του, οπότε δεν το παρεξήγησα. Τώρα ο κόσμος, επειδή είδε μια μελαχρινή κοπέλα να βρίσκεται δίπλα του να θεωρήσει ότι κάτι γίνεται. Ήταν λάθος ότι αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν στις φωτογραφίες τόσο κοντά, αλλά γενικά επειδή ο Αριστομένης είναι πολύ άνετος με τις πελάτισσές του».

Όσο για το νέο της σπίτι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε: «Πρωτόγνωρο αυτό για μένα. Στην αρχή ήταν πολύ περίεργα, να συνηθίσω λίγο το χώρο, να κοιμάμαι μόνη μου, να μην φοβάμαι. Τώρα πια είμαι καλά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top