Παναγιώταρου: Ποια η σχέση της με τον Αριστομένη μετά την έξοδό του με άλλη

Στα καλύτερά της η όμορφη ξανθιά!

Μία έξοδος του πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλου με γοητευτική μελαχρινή γυναίκα στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης ήταν η αιτία να έρθει ξανά στο προσκήνιο το «διάλειμμα» στον γάμο του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Γιαννόπουλος: Απαντά στις φήμες για τη νέα του σχέση μετά την Παναγιώταρου

Παναγιώταρου: «Είμαι έτοιμη στα επόμενα χρόνια να γίνω μητέρα»

Το πρωί της Δευτέρας, η ίδια μίλησε στο “Happy Day” και εξήγησε:

«Η κατάσταση παραμένει ίδια, εντάξει έχουμε πει ότι πρόκειται για ένα διάλειμμα… Το διάλειμμα σημαίνει ή ότι γυρίζουμε τη σχέση εκεί που την αφήσαμε ή ότι προχωράμε ξεχωριστά. Ήταν τελείως τυχαία η συνάντησή μας στη Θεσσαλονίκη. Εγώ γενικά πηγαίνω συχνά στη Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακα για διάφορες δουλειές που έχω πάνω και ο Αριστομένης έχει το ιατρείο του αντίστοιχα οπότε είναι αναμενόμενο να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλον.

παναγιώταρου γιαννόπουλος

Το ζευγάρι κάνει διάλειμμα στον γάμο του 

Εγώ ήξερα τις κοπέλες που ήταν μαζί του, οπότε δεν το παρεξήγησα. Τώρα ο κόσμος, επειδή είδε μια μελαχρινή κοπέλα να βρίσκεται δίπλα του να θεωρήσει ότι κάτι γίνεται. Ήταν λάθος ότι αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν στις φωτογραφίες τόσο κοντά, αλλά γενικά επειδή ο Αριστομένης είναι πολύ άνετος με τις πελάτισσές του».

Όσο για το νέο της σπίτι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε: «Πρωτόγνωρο αυτό για μένα. Στην αρχή ήταν πολύ περίεργα, να συνηθίσω λίγο το χώρο, να κοιμάμαι μόνη μου, να μην φοβάμαι. Τώρα πια είμαι καλά».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top