Γιαννόπουλος: Απαντά στις φήμες για τη νέα του σχέση μετά την Παναγιώταρου

Συναντήθηκε ή όχι με την εν διαστάσει σύζυγό του;

Πέρασε έναν μήνας από τη στιγμή που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος αποφάσισαν να κάνουν ένα «διάλειμμα» στον γάμο τους, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος: Μόλις χώρισαν!

Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τον γνωστό πλαστικό χειρουργό να έχει προχωρήσει στη ζωή του, κάνοντας σχέση με μία άλλη γυναίκα.

Η Παναγιώταρου για τον χωρισμό της: Δεν είναι οριστικό. Όλα είναι στον αέρα

Κυκλοφόρησαν και δημοσιεύματα που τον ήθελαν να πήγε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο με αυτή τη γυναίκα και να πετά λουλούδια στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία ήταν στο ίδιο μαγαζί.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Αριστομένης Γιαννόπουλος

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό»: «Γενικά εμένα δε μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά, προσπαθώ να το αποφύγω όσο μπορώ. Τώρα, εντάξει, είμαι σε δύσκολη θέση. Δε θέλω να σπιλώνω άλλα άτομα και άλλες προσωπικότητες. Με την κοπέλα για την οποία ακούστηκε, την Κατερίνα, είμαστε φίλοι τόσα χρόνια, είναι και πελάτισσά μου και εκτός αυτού, το κορίτσι έχει και σχέση. Αυτά τα δημοσιεύματα είναι ψευδή και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά. Όλη η παρέα εκεί είμαστε φίλοι, πελάτες και συνεργάτες. Μιλήσαμε με την Αλεξάνδρα και αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχουν λουλούδια, δεν έχω ανάγκη να πετάξω λουλούδια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top