Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Δε μένουν μαζί εδώ και καιρό!

Η είδηση του χωρισμού της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου έσκασε σαν «βόμβα» το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αριστομένης Γιαννόπουλος Μόλις χώρισαν αιτία χωρισμού

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος: Μόλις χώρισαν!

Ο πλαστικός χειρουργός μιλώντας δημόσια για το θέμα τόνισε ότι οι δυο τους κάνουν ένα διάλειμμα στον γάμο τους και δεν έχουν καταθέσει χαρτιά διαζυγίου.

Γιαννόπουλος: Η πρώτη δήλωση μετά την είδηση χωρισμού από την Παναγιώταρου

Παναγιώταρου: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την είδηση του χωρισμού

Ποια είναι η αιτία του χωρισμού Παναγιώταροου – Γιαννόπουλου;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», το ζευγάρι τσακωνόταν συνέχεια και η αιτία του χωρισμού τους ήταν ένας πολύ άγριος καβγάς.

«Υπήρχαν πολλοί μικροκαβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι και μια ακόμη διαφωνία... Έχει να κάνει με το θέμα του παιδιού. Ο Αριστομένης ήταν έτοιμος για ένα παιδί, ενώ εκείνη δεν ήταν» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης και στη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή τηλεφωνικά ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως το Αλεξάνδρα και Αριστομένης δε μένουν μαζί το τελευταίο δίμηνο!

«Στο συγκεκριμένο ζευγάρι η βρεγμένη γάτα είναι η Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ. Αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεχτικός. Δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top