Παναγιώταρου: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την είδηση του χωρισμού

Η Αλεξάνδρα βρισκόταν στον κομμωτήριο και έφτιαχνε τα μαλλιά της

Σαν βόμβα «έσκασε», το μεσημέρι της Τρίτης, η είδηση ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χωρίζουν μετά από δυο χρόνια γάμου. 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος: Μόλις χώρισαν!

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στον αέρα της εκπομπής Love It, οι δυο τους είναι πλέον σε διάσταση και δεν έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Η ξανθιά καλλονή και ο γνωστός πλαστικός χειρουργός παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2018, μετά από 4 χρόνια σχέσης. Η Αλεξάνδρα και ο Αριστομένης έκαναν ένα γάμο υπερπαραγωγή. Το μοντέλο είχε φτάσει στο κτήμα όπου έγινε ο λαμπερό γάμος με άμαξα, ενώ στη γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε, είχε τραγουδήσει η Έλλη Κοκκίνου και ο Bo.

Ωστόσο, την ώρα που γινόταν γνωστός ο χωρισμός τους, η Αλεξάνδρα βρισκόταν στον κομμωτήριο και έφτιαχνε τα μαλλιά της, δημοσιεύοντας, μάλιστα, στα instastories της βίντεο με το νέο look της.

Λίγο αργότερα έκανε και ανάρτηση στο προφίλ της, δημοσιεύοντας μια εντυπωσιακή φωτογραφία της, στη λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Εμπιστευτείτε το χρονοδιάγραμμα της ζωής σας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trust the timing of your life ..... 💫 📍 @thehomis

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top