Η Παναγιώταρου για τον χωρισμό της: Δεν είναι οριστικό. Όλα είναι στον αέρα

«Γενικά δε μου αρέσει να μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου»

Έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος αποφάσισαν όπως δηλώνουν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αινιγματική ανάρτηση μετά τον χωρισμό της

Μπορεί η ξανθιά καλλονή και ο πλαστικός χειρουργός να μη μένουν κάτω από την ίδια, αλλά οι δυο τους έχουν καθημερινή επικοινωνία.
«Δεν έχουμε μιλήσει για διαζύγιο, έχουμε κάνει απλά ένα διάλειμμα. Γενικά δε μου αρέσει να μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου. Ακόμη και στον γάμο μου μπορεί να είχα μοιραστεί κάποιες εικόνες και ποστ, αλλά πολλά πράγματα δεν τα ήξερε ο κόσμος. Όποτε προτιμώ να συνεχίσω σε αυτό το στυλ και να μην πω τίποτα. Είναι κάτι πιο προσωπικό», είπε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη δήλωση μετά την είδηση του χωρισμού της


«Είμαστε πολύ καλά, επικοινωνούμε. Αυτό μετράει. Έχει τοποθετηθεί ήδη ο Αριστομένης. Δεν έχει υπάρξει κανένας τσακωμός, μιλάμε καθημερινά, έχουμε επικοινωνία. Αυτά είναι συκοφαντίες απλά. Δεν υπάρχει λόγος να λέγοντα τέτοια πράγματα, γιατί είμαστε παντρεμένο ζευγάρι, δεν είμαστε απλά σε σχέση. Είναι βαριές κουβέντες αυτές. Έχουμε πει ότι δεν είναι τίποτα οριστικό. Είναι όλα στον αέρα. Όλα θα τα δείξει ο χρόνος» δήλωσε κλείνοντας η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top