Παναγιώταρου: «Είμαι έτοιμη στα επόμενα χρόνια να γίνω μητέρα»

Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο;

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος 

Μπορεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος να αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια γάμου, το μοντέλο όμως ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για «διάλειμμα».

«Όλα είναι πιθανά. Όταν λες διάλειμμα ή γυρίζεις πίσω και συνεχίζεις από εκεί που το άφησες και κάνεις το επόμενο βήμα, που είναι ένα παιδί. Ή χωρίζεις ολοκληρωτικά με διαζύγιο οριστικά και αμετάκλητα. Εγώ αν αισθανθώ εντάξει με τον άνθρωπό μου, είμαι έτοιμη στα επόμενα χρόνια να γίνω μητέρα. Μπορεί να είναι σε ένα χρόνο, μπορεί σε δύο. Το παιδί είναι η ολοκλήρωση της σχέσης και του γάμου, οπότε λένε ότι πρέπει να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου πριν το κάνεις» είπε χαρακτηριστικά στην «On time» για τον πρώην σύζυγό της.

Η Παναγιώταρου για τον χωρισμό της: Δεν είναι οριστικό. Όλα είναι στον αέρα

Όπως τόνισε το μοντέλο, οι δυο τους έχουν άλλωστε άψογες σχέσεις.

«Έχουμε καλές σχέσεις, δεν μιλάμε κάθε μέρα και βλεπόμαστε μία στο τόσο. Συναντηθήκαμε τυχαία στις Μέλισσες και ήμασταν στα διπλανά τραπέζια και μιλήσαμε. Αν είχαμε τσακωθεί, όπως λέει πολύς κόσμος, ούτε θα του μίλαγα και θα έφευγα. Δεν είναι μόνο δύο χρόνια γάμου, είμαι μαζί του από 20 χρονών. Θέλω να τονίσω ότι οι άνθρωποι αλλάζουν. Όταν με γνώρισε, ήμουν 20 χρονών κοριτσάκι, μέσα σε αυτή τη δεκαετία 20-30, που είναι πολύ μεταβατική, οι άνθρωποι αλλάζουν. Με γνώρισε κοριτσάκι που δεν πατούσα στα πόδια μου και τώρα είμαι 27, πατάω γερά στα πόδια και έχω μια πιο δυναμική προσωπικότητα. Οπότε πρέπει να με αποδεχτεί και να τον αποδεχτώ με βάση αυτό που είμαστε τώρα. Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο από καμία πλευρά».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top