Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ξέσπασε για τα μέτρα στα θέατρα

«Εμάς τους ηθοποιούς μας έχουν βάλει στην οικονομική εντατική»

Δείτε την απάντηση του ηθοποιού στο αν θα 'κανε εκπομπή με τη σύντροφό του

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξέσπασε δημόσια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Instagram για τα μέτρα της κυβέρνησης, αναφορικά, με τα θέατρα και το μειωμένο αριθμό θεατών που θα πρέπει να έχουν, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων, από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Ο ηθοποιός με μία ανάρτηση, εξέφρασε τη δική του αγωνία για τη δουλειά του και τις αποφάσεις της κυβέρνησης, για τα μέτρα που αφορούν τη λειτουργία των θεάτρων λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε για την επιδείνωση που γνωρίζει το επάγγελμα του με τον Covid-19, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «Μας έχουν βάλει στην οικονομική εντατική». Οι περισσότεροι συνάδελφοι του βιοπορίζονται μόνο από το θέατρο, όπως έγραψε και λίγοι είναι οι τυχεροί που δουλεύουν στην τηλεόραση, βάζοντας και τον εαυτό σε αυτήν την κατηγορία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προς κύριο Τσιοδρα ,Χαρδαλιά και κυρία Μενδώνη και κυβέρνηση και κράτος και χώρα Σε μια χώρα που από το 2009 τουλάχιστον περνάει μια απίστευτη κρίση και τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν Τα είχαμε όλα στο ελληνικό θέατρο μας ήρθε και ο COVID-19 να Μας βάλει όλους στην οικονομική εντατική !!!! Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι πλέον υπερκορεσμενο χιλιάδες ηθοποιοί βιοπορίζονται αποκλειστικά και μόνο από το θέατρο και λίγοι είναι οι τυχεροί που έχουν τηλεοπτική στέγη (ένας από αυτους είμαι και εγώ ) Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν αυτοί οι συνάδελφοι που από τον προηγούμενο Μάρτιο είναι άνεργοι !!! Όλοι είχαμε την ελπίδα ότι το κακό πέρασε και ότι αυτό το χειμώνα θα ανοίξουν τα θέατρα κανονικά έστω και με μειωμένο αριθμό θεατών Αυτό όμως δεν συμβαίνει !!! Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την λειτουργία των θεάτρων δεν είναι βιώσιμα για καμία παραγωγή Δεν γίνεται κανένα θέατρο να επιβιώσει με τόσους λίγους θεατές !!!! ΠΡΕΠΕΙ τα θέατρα να ανοίξουν με πληρότητα που να μπορεί να συντηρήσει παραγωγή και ηθοποιούς Δεν ζητάω ανοσία της αγέλης Ζητάω μέτρα και υποχρεώσεις για την ασφαλή λειτουργία και την υγεία των θεατών αλλά και την οικονομική υγεία των θεάτρων !!!!!!!!!!!!!!!!!

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top