Ο Marc Anthony ήθελε να τα ξαναβρεί με την Lopez αλλά εκείνη επέλεξε τον χορευτή της!

Γι΄αυτό και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου!

Ο Marc Anthony ήθελε να τα ξαναβρεί με την Lopez αλλά εκείνη επέλεξε τον χορευτή της!

Τρελά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ακόμα ο Marc Anthony με την Jennifer Lopez. Δ��ν φαίνεται όμως πως ισχύει το ίδιο και για την 42χρονη τραγουδίστρια, που έχει επίσης δαγκώσει τη λαμαρίνα αλλά… με άλλον!

Μάλιστα, ο 43χρονος τραγουδιστής, σκόπευε να τα ξαναβρεί με την Lopez, γι΄αυτό και της είχε ζητήσει να είναι ξανά μαζί.Jennifer+Lopez+2012+Winter+TCA+Tour+Day+11+SZFBHjw-m-Hl.jpg

Ωστόσο η JLo του έδωσε για ακόμα μια φορά τα παπούτσια στο χέρι, λέγοντας του πως δεν θέλει να είναι ξανά μαζί του, μιας και είναι τρελά ερωτευμένη με τον 25χρονο χορευτή της, Casper Smart!

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Marc Antony αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ακριβώς εννέα μήνες μετά τον χωρισμό τους.Jennifer+Lopez+Marc+Anthony+Attending+Fiesta+7k22hxYGeqMl.jpg

Σύμφωνα μάλιστα με φίλους του ζευγαριού, ο 43χρονος καλλιτέχνης που ήθελε διακαώς να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, πληγώθηκε πολύ όταν η Jennifer του είπε πως έχει άλλη σχέση και περνάει πολύ καλά.

Σοκ έπαθε ο Marc, που νόμιζε πως η σχέση με τον Casper ήταν ένα καπρίτσιο της Jennifer και θα της πέρναγε… Αλλά… δεν ήταν!
KURIAAAAAAAAAAA.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top