Χατζίδου – Παύλου: Το πρώτο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Μελίτας!

Η τούρτα – υπερπαραγωγή της κόρης του ζευγαριού

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν πρώτη φορά γονείς. Η κόρη τους Μελίτα – Δήμητρα ήρθε στη ζωή τους και ολοκλήρωσε με τον ομορφότερο τρόπο την ευτυχία τους.

Χατζίδου - Παύλου: Η κόρη τους έχει γενέθλια -Η έκπληξη των συνεργατών τους

Η τραγουδίστρια και ο personal trainer διοργάνωσαν ένα λαμπερό πάρτι γενεθλίων για τη μικρή τους όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα αναψυκτικά, οι λιχουδιές, τα τραγούδια και φυσικά οι φωτογραφίες.

Χατζίδου - Παύλου: Με θλίψη ανακοίνωσαν ότι αναβάλλεται ο γάμος τους


Η διάσημη μαμά δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από το πάρτι όπου «έκλεψε» τις εντυπώσεις η τούρτα – υπερπαραγωγή.
«Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! Εσείς που προσπαθείτε κ το θέλετε τόσο πολύ σας εύχομαι από καρδιάς να τα καταφέρετε κ να είστε ευτυχισμένοι! Σε σας που δεν είστε σίγουροι κ το σκέφτεστε εύχομαι να σας δείξει ο θεός το δρόμο κ να γίνει ότι πραγματικά θα σας γεμίζει! Εσύ μανούλα που είσαι έγκυος κ νιώθεις ότι δεν την παλεύεις άλλο, να ξέρεις ότι θα ανταμειφθείς στο 100%! Αχ τα παιδάκια είναι ευλογία.  Κ σε σας που τα παιδάκια σας είναι ήρωες κ αυτή τη στιγμή ίσως είστε σε κάποιο νοσοκομείο εύχομαι να έχετε δύναμη κ κουράγιο κ γρήγορα να περάσουν όλα. Με αγάπη. Οικογένεια Παύλου», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏼❤️ Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! Εσείς που προσπαθείτε κ το θέλετε τόσο πολύ σας εύχομαι από καρδιας να τα καταφέρετε κ να είστε ευτυχισμένοι! Σε σας που δεν είστε σίγουροι κ το σκέφτεστε εύχομαι να σας δείξει ο θεός το δρόμο κ να γίνει ότι πραγματικά θα σας γεμίζει! Εσυ μανουλα που είσαι εγκυος κ νιωθεις ότι δεν την παλευεις άλλο,να ξερεις ότι θα ανταμειφθεις στο 100%! Αχ τα παιδάκια είναι ευλογία🙂 Κ σε σας που τα παιδάκια σας είναι ήρωες κ αυτή τη στιγμή ίσως είστε σε κάποιο νοσοκομείο εύχομαι να έχετε δύναμη κ κουράγιο κ γρήγορα να περάσουν όλα❤️ Με αγάπη Οικογένεια Παύλου 👨‍👩‍👧

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top