Dwayne “The Rock” Johnson: Με κορωνοϊό ο ίδιος και η οικογένειά του!

Δείτε τι είπε στο βίντεο που «ανέβασε»

Το βίντεο είναι στα αγγλικά

Ένας ακόμη celebrity που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό είναι ο πλουσιότερος ηθοποιός του Hollywood, Dwayne “The Rock” Johnson.

Είναι πολλά τα λεφτά! Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2020

O ‘’The Rock’’ ανακοίνωσε με ένα του βίντεο πως θετική στον κορωνοϊό είναι και η σύζυγός του, Lauren Hashian, αλλά και οι δύο κόρες τους, η 4χρονη Jasmine και η 2χρονη Tiana!

Dwayne The Rock Johnson  Με κορωνοϊό ο ίδιος και η οικογένειά του

Όπως ανέφερε στο συγκεκριμένο βίντεο, όλη του η οικογένεια νόσησε, όμως μόνο ο ίδιος και η σύζυγός του το πέρασαν αρκετά σοβαρά, καθώς τα κορίτσια τους δεν είχαν σχεδόν καθόλου συμπτώματα.

«Θα ήθελα να σας κάνω μια μικρή ενημέρωση για όσα μου συμβαίνουν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Η γυναίκα μου, τα δύο κοριτσάκια μου κι εγώ, βρεθήκαμε όλοι θετικοί στον κορωνοϊό. Τον κολλήσαμε από μία φιλική οικογένεια. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις που έπρεπε να περάσουμε ως οικογένεια αλλά και εγώ προσωπικά. Και έχω σίγουρα περάσει δυσκολίες στο παρελθόν. Το να βρεθείς θετικός στον Covid-19 είναι πολύ διαφορετικό από τον να ξεπεράσεις άσχημους τραυματισμούς όπως έχω περάσει αρκετές φορές παλαιότερα», είπε χαρακτηριστικά ο 48χρονος ηθοποιός, ενώ παρότρυνε τον κόσμο που παρακολουθεί το βίντεο να φορά τη μάσκα του για το καλό των συνανθρώπων του, αλλά να είναι προσεκτικός με το ποιους βάζει στο σπίτι του εν μέσω πανδημίας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top