Όλη η showbiz πάει χωριό για το Πάσχα!

Ποιος τραγουδιστής θα επισκεφθεί το Άγιο Όρος;

Όλη η showbiz πάει χωριό για το Πάσχα!

Λίγο η κρίση, λίγο οι δύσκολες εποχές, και τέρμα οι υπερπολυτελείς πασχαλινοί προορισμοί για την ελληνική showbiz, που φέτος θα κάνει Πάσχα στο χωριό!

Ξεκινάμε με τον Πασχάλη Τερζή, που θα ψήσει τον οβελία σπίτι του όπως λέει.

Ο Πάνος Καλλίδης από την άλλη, θα πάει στον Άγιο Όρος για δυο μέρες, ώστε να χαλαρώσει όπως λέει και ν΄ανάψει ένα κεράκι.

Την πατρίδα του τα Τρίκαλα θα επισκεφθεί ο Κώστας Καραφώτης για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ώστε να περάσει παραδοσιακά με την οικογένεια του.

Νησί επέλεξε ο Τρύφωνας Σαμαράς και συγκεκριμένα την Πάρο για το Πάσχα του.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα στην Πάρο βρίσκεται και η Κέλλυ Κελεκίδου, που θα κάτσει μέχρι Μεγάλο Σάββατο, μιας και Κυριακή του Πάσχα θα σουβλίσουν στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Νίκου Κουρκούλη.

Στην πατρίδα του την Κύπρο επιστρέφει και ο Λούκας Γιώρκας για τις γιορτές, ενώ η Ελένη Φουρέιρα θα μείνει Αθήνα, ώστε να κάνει διακοπές με την οικογένεια της, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως είναι η πρώτη χρονιά που δεν δουλεύει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτγλου πάλι, είναι από τους αναποφάσιστους και της τελευταίας στιγμής, αφού όπως λέει έχει γυρίσματα. Αν κάνει κάτι, θα το κάνει Μεγάλη Παρασκευή ή Μεγάλο Σάββατο, και αυτό κάπου κοντά.

Τέλος, η Έλλη Α��γελιδάκη ψηφίζει Αθήνα για το Πάσχα της, το οποίο θα περάσει οικογενειακά, μιας και όπως λέει, δεν είμαστε για πολλά έξοδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top