Δείτε τη μητέρα του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο ηθοποιός πήγε για φαγητό στο πατρικό του

Δείτε τι είχε δηλώσει για τον ηθοποιό η συνάδελφός του Άννα Παναγιωτοπούλου

Μπορεί ο Θανάσης Ευθυμιάδης να έχει κάνει τη δική του οικογένεια με τη συνάδελφό του, Άννα Δημητρίεβιτς ωστόσο φροντίζει να περνά όσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο μπορεί με τους γονείς του.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Φωτογραφίζει ολόγυμνη τη σύζυγό του

Έτσι λοιπόν ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την σειρά «Ντόλτσε Βίτα» σύστησε στους διαδικτυακούς του φίλους τη μητέρα του, η οποία του ετοίμασε φασολάδα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φασολάδαααα καλοκαιριάτικα?? Αν είναι της Μάνας, ναι, και δεύτερο πιάτο 😜! Υποκλίνομαι σε αυτές τις γυναίκες "παλαιάς κοπής" που από το τίποτα και χωρίς να το καταλάβεις γεμίζουν το τραπέζι με χειροποίητες νοστιμιές ώστε μια απλή μέρα να μοιάζει σαν γιορτή! Μανούλα μου γλυκιά σ' ευχαριστώ και σ' αγαπώ ❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις

 

«Φασολάδαααα καλοκαιριάτικα?? Αν είναι της Μάνας, ναι, και δεύτερο πιάτο! Υποκλίνομαι σε αυτές τις γυναίκες "παλαιάς κοπής" που από το τίποτα και χωρίς να το καταλάβεις γεμίζουν το τραπέζι με χειροποίητες νοστιμιές ώστε μια απλή μέρα να μοιάζει σαν γιορτή! Μανούλα μου γλυκιά σ' ευχαριστώ και σ' αγαπώ» έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top