Victoria-David Beckham: Αρραβωνιάστηκε ο μεγάλος τους γιος, Brooklyn!

Δείτε το μήνυμά του μέσω Instagram

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn, ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε την σύντροφό του, Nicole Peltz, ύστερα από δέκα μήνες σχέσης.

Ο γοητευτικός Brooklyn και η όμορφη ηθοποιός αν και στην αρχή κράτησαν μυστική τη σχέση τους, από τον περασμένο Ιανουάριο έχουν μοιραστεί την αγάπη τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους και αυτομάτως με ολόκληρο τον πλανήτη. 

Victoria Beckham: Η τρυφερή φωτογραφία του άντρα της με τον γιο τους!

Έτσι, λοιπόν, ο 21χρονος πρωτότοκος γιος του διάσημου ζευγαριού έγραψε στο Instagram:

«Πριν από δύο εβδομάδες ζήτησα από την αγαπημένη μου να με παντρευτεί και αυτή απάντησε «Ναι».  Είμαι ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο. Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και μπαμπάς. Σ’ αγαπώ μωρό μου».

Φυσικά, από την πλευρά της, η Victoria δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί κι εκείνη δημόσια στον γιο της! 

«Τα πιο συναρπαστικά νέα! έγραψε η Victoria Beckham κάτω από την φωτογραφία τους «Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που ο Brooklyn και η Nicole, παντρεύονται. Σας ευχόμαστε αγάπη και μια ευτυχισμένη ζωή! Σας αγαπάμε πολύ!».

Η νεαρή καλλονή, απάντησε δημόσια γράφοντας πως είναι ένα πολύ τυχερό κορίτσι! «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ Victoria, είμαι το πιο τυχερό κορίτσι» έγραψε η Nicole κάτω από την ανάρτηση της μέλλουσας πεθεράς της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top