Χρηστίδου για Μαραντίνη: «Όχι, δεν είμαστε και ούτε θα είμαστε ξανά μαζί…»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό της μέσα από το Youtube κανάλι της

Με αυτή την ανάρτηση είχε ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στον πρώην σύζυγό της για τα γενέθλιά του η παρουσιάστρια πριν μερικές μέρες

Το καθιερωμένο της Q&A έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και μέσω ενός νέου βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube, απάντησε σε πολλά ερωτήματα των διαδικτυακών της ακολούθων.

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι δημόσιες ευχές στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη

Φυσικά, πολλές από τις ερωτήσεις του κοινού της αφορούσαν στον χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφο και σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Θοδωρής Μαραντίνης: Προσπαθούμε με τη Σίσσυ να βρούμε μια ισορροπία...

«Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δε θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Παρόλα αυτά, θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν, γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή. Τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή γιατί η  οικογένειά μας παραμένει» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο. Ό,τι λοιπόν, βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερα γίνεται μεταξύ μας, επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά.  Αυτό δε είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα πολύ σημαντικές μάχες. Θεωρώ πολύ σημαντικό να μπορείς να βάζεις προτεραιότητες, να αφήνεις τα δικά σου προσωπικά συναισθήματα ή θυμούς ή πικρία στην άκρη και να μπορείς να είσαι με τον πατέρα των παιδιών σου όσο καλύτερα μπορείς».


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top