«Την πρώτη νύχτα γάμου κοιμηθήκαμε χωριστά με τον σύζυγό μου»

Όσα είπε Ελληνίδα ηθοποιός για τους δύο γάμους και τα διαζύγιά της

Ο ρόλος της Μαρίνας Κουντουράτου στη θρυλική πλέον σειρά «Δυο Ξένοι», την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο πριν από 23 χρόνια.

Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια που μίλησε στο «Dot.» για τους γάμους και τα δύο διαζύγιά της.

Εβελίνα Παπούλια: Εκνευρισμένη με υπαλλήλους delivery και κούριερ

Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε τον πρώτο της άντρα Γιώργο Λιάντο το 1999, όπου απέκτησε την πολύ όμορφη κόρη της Αφροδίτη, και τον Παναγιώτη Κράββα το 2008, ωστόσο και με τους δύο… κάτι δεν πήγε καλά!

Η ηθοποιός για ψώνια με την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν το έχω. Δεν με απασχολούσε ποτέ ο γάμος. Δεν ήταν στόχος ζωής μου. Προέκυψε το παιδί και τότε ήταν πολύ δύσκολη η γραφειοκρατική διαδικασία. Ήταν πιο εύκολο να παντρευτείς κι άμα ήθελες χώριζες. Για εμένα δεν ήταν κάτι που με έκανε να δώσω σφραγίδα αιώνιας πίστης. Μέσα μου δεν υπήρχε το για πάντα. Αν μου πεις για πάντα νιώθω ότι θέλω να πάω να κρεμαστώ. Δεν το έχω. Όταν παντρεύτηκα δεν είχα πλήρη συνείδηση του τι κάνω. Αν δε γινόταν ο γάμος στη Σκωτία δεν θα τον έκανα. Θέλω να πω ότι έκανα τον γάμο των ονείρων μου. Σε έναν πύργο, στο πουθενά, με γκάιντες. Λίγο μαγικά. Λίγο πριγκιπικά» δήλωσε.

Throwback: Δείτε την Εβελίνα Παπούλια σε ηλικία 6 ετών!

«Εγώ είμαι πιο παντρεμένη με τον άλλον όταν είμαι ελεύθερη. Μόλις τον παντρεύομαι λέω “συγγνώμη εγώ θα ζήσω με τόσα ελαττώματα;” Πριν παντρευτώ δεν με ενοχλεί τίποτα. Τώρα βέβαια έχω απομυθοποιήσει και τον γάμο. Την ώρα που παντρευόμουν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζήσω με τα ελαττώματα του συντρόφου μου. Είναι λίγο σουρεαλιστικό αυτό αλλά και στους δύο γάμους συνέβη ένα γεγονός που με έκανε να πω “εγώ αυτόν δεν τον ξέρω”. Δε θεωρώ, ωστόσο, ότι ήμουν εγώ μόνο που δεν ήθελα. Πιστεύω ότι και οι άλλοι δεν ήθελαν στην πραγματικότητα. Την πρώτη μέρα του γάμου μου δεν κοιμηθήκαμε μαζί. Κυριολεκτώ. Δεν το ξανασυζητήσαμε και μετά από ένα μήνα πήραμε διαζύγιο» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top