Μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό με την... Καίτη Γαρμπή!

Μία καλή πράξη εν μέσω πανδημίας

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: 25 χρόνια μετά, στο ίδιο μουσικό «σχήμα»!

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: 25 χρόνια μετά, στο ίδιο μουσικό «σχήμα»!Άλλες καλοκαιρινές σεζόν, τα αγαπημένα μας αξεσουάρ ήταν τα σκουλαρίκια με κοχύλια και τα βραχιόλια ποδιού. Το καλοκαίρι του 2020, το must αξεσουάρ, που δε λείπει από κανέναν μας, είναι οι μάσκες προστασίας για τον κορωνοϊό, αφού βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας.

Και μπορεί στην αρχή να γελούσαμε με τις ειδικά σχεδιασμένες από γνωστούς σψεδιαστές μόδας μάσκες, όμως πλέον, θεωρείται φυσιολογικό να έχουμε τη δική μας ξεχωριστή μάσκα.

Μάσκα «έγινε» για καλό σκοπό και η αγαπημένη Καίτη Γαρμπή. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες όπου ποζάρει φορώντας μία μάσκα προστασίας, η οποία έχει πάνω τη φιγούρα της και γράφει «Κιβωτός», όπως ονομάζεται και ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι συλλεκτικές #Kaitoji μάσκες μας ειναι εδώ!!! Δια χειρός @apostolosmitropoulos αγαπημένου μας σχεδιαστή! Οι καιτοτζιμάσκες μας φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλοζωικούς συλλόγους 🐾 🐶🐱 Τις προ παραγγελνετε αποκλειστικά από το e-shop της @panik_entertainment_group Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους γύρω μας και μαζί φτιάχνουμε κι εμεις μια ΚΙΒΩΤΟ για τα αδέσποτα ζώα! #kaitojiMasks #kaitoji

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on

 

Στη λεζάντα η τραγουδίστρια ανέφερε πως ο λόγος για τον οποίο σχεδιάστηκαν οι συγκεκριμένες μάσκες με το πρόσωπό της είναι για να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να φτιαχτεί μια κιβωτός για τα αδέσποτα ζώα, Μία πολύ συγκινητική κίνηση εν μέσω πανδημίας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top