Νίκος Πολυδερόπουλος από Γαύδο: «Μπορώ να τα καταφέρω όπου κι αν είμαι!»

Ο ηθοποιός εξηγεί γιατί πήγε στο νησί εν μέσω καραντίνας

Πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας ο Νίκος Πολυδερόπουλος τα μάζεψε και πήγε στη Γαύδο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την απόφασή του να πάει στο συγκεκριμένο νησί. Αρχικά αστειεύτηκε ότι μάλλον έχει κάποια σχέση με τη Γαύδο και δεν το ξέρει, τονίζοντας ότι η επαφή με τη φύση τον γαληνεύει.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος περνάει την καραντίνα στην πανέμορφη Γαύδο!

«Είμαι έναν μήνα και πέντε μέρες εδώ» είπε, συνεχίζοντας: «Δε μου έχει λείψει τίποτα. Αυτό θα μου λείψει όταν θα φύγω!». Μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που δεν παίρνει ο ίδιος αποφάσεις για τη ζωή του αλλά ο κορωνοϊός.

«Γενικά, με τους όρους και τους κανόνες τα πάω και δεν τα πάω καλά… Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε όλοι πειθαρχημένοι και να κάνουμε αυτό, αλλά επειδή η ζωή είναι οι επιλογές μας, αν έχουμε μια επιλογή καλύτερη από αυτή που υπάρχει τώρα γιατί να μην την επιλέξουμε;», δήλωσε ο τηλεοπτικός «Ορφέας».

Νίκος Πολυδερόπουλος: Γυμνάζεται με θέα το απέραντο γαλάζιο!

«Έφυγα γιατί εδώ έχω την ελευθερία μου. Μου αρέσει η φύση, μου αρέσει αυτή η απλότητα… Έχω μια δύναμη και μια σιγουριά στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω όπου κι αν είμαι και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς» συμπλήρωσε ο Νίκος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top