Χριστίνα Μπόμπα: Τελικά είναι ή δεν είναι έγκυος; - Η ανάρτησή της!

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη απαντά στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης

Ένα σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου κάτω από μία φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη στάθηκε αφορμή για να πυροδοτήσει φήμες που ήθελαν τη Χριστίνα Μπόμπα έγκυο!

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου για μερικές ώρες, όμως πριν από λίγο, η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή τη διέψευσε με μία της ανάρτηση στο Instagram.

Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου!

«After workout hydration!!! Μπορεί εγώ και το ψυγείο μου να έχουμε αναπτύξει μια σχέση αγάπης και μίσους σε αυτήν την περίοδο του #μενουμεσπιτι , αλλά τώρα αποφάσισα να αντισταθώ και να πιω μόνο ένα σπιτικό παγωμένο τσάι. #goodforme

ΥΓ. Σήμερα κυκλοφορούν κάποια νέα που δεν ισχύουν. Ήθελα να σας πω ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματά σας, αλλά κρατήστε τα για το μέλλον. Σας αγαπώ πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά η μελαχρινή καλλονή κάτω από τη νέα φωτογραφία στο Timeline της στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After workout hydration!!! Μπορεί εγώ και το ψυγείο μου να έχουμε αναπτύξει μια σχέση αγάπης και μίσους σε αυτήν την περίοδο του #μενουμεσπιτι , αλλά τώρα αποφάσισα να αντισταθώ και να πιω μόνο ένα σπιτικό παγωμένο τσάι. 💪🏻 #goodforme ΥΓ. Σήμερα κυκλοφορούν κάποια νέα που δεν ισχύουν. Ήθελα να σας πω ευχαριστώ για τα υπέροχα μνμτα σας, αλλά κρατήστε τα για το μέλλον. Σας αγαπώ πολύ! 💋

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top