Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Πρόδωσε το μυστικό τους κάτω από τη φωτογραφία του Τανιμανίδη;

Με ένα σχόλιο του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από μία ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με το νέο του look στο Instagram στάθηκε αφορμή για να κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος!

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε στην ανάρτηση του παρουσιαστή πως τόλμησε να ξυριστεί έτσι επειδή είναι παντρεμένος και… περιμένει παιδί! 

«Φίλε εσύ το κάνεις εκ του ασφαλούς. Είσαι παντρεμένος, περιμένεις και παιδί. Εγώ είμαι μόνος με μούσια και μαλλιά», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Φυσικά, οι διαδικτυακοί φίλοι του Σάκη Τανιμανίδη άρχισαν αμέσως να σχολιάζουν το θέμα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προσπαθεί να το σώσει λέγοντας πως είναι φυσικό όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται να κάνει κάποια στιγμή και ένα παιδί. 

Ωστόσο, τόσο η Χριστίνα όσο και ο Σάκης απέφυγαν να δώσουν απάντηση στο συγκεκριμένο σχόλιο. 

Το ζευγάρι πριν από 20 ημέρες είχε νοσήσει με κορωνοϊό και από τότε παραμένει σπίτι και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του στα social media.

Μάλιστα, η Χριστίνα ανεβάζει συχνά βίντεο από τη γυμναστική της αλλά και από τα φαγητά που φτιάχνει!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όπως σας υποσχέθηκα δυνατό home workout χωρίς εξοπλισμό για πόδια και κορμό! Ξεκινάμε με ζέσταμα όπως φαίνεται στο δεύτερο βίντεο του post. 3 κύκλοι: κάνουμε εναλλάξ επιτόπου τρέξιμο (30sec)και θέση γάτας (30sec). Ανάμεσα στους κύκλους 10 sec διάλειμμα. Έπειτα συνεχίζουμε με 4 κύκλους από τις παρακάτω ασκήσεις με τη σειρά που φαίνεται από το 2ο μέχρι το 8ο βίντεο του post. 💪🏻 Πλαγιά βήματα από θέση καθίσματος με λάστιχο 40 sec - Διαλειμα 15 sec 💪🏻 Σανίδα με κίνηση δεξιά αριστερά 40 sec - Διαλειμα 15 sec 💪🏻 Side jumping squats 40 sec - Διαλειμα 15 sec 💪🏻 Bulgarian split squat 20 sec κάθε πόδι (σύνολο 40 sec) - Διαλειμα 15 sec 💪🏻 Κοιλιακοί 40 sec - Διαλειμα 15 sec 💪🏻 Άρσεις πυέλου ένα ένα πόδι 20 sec το κάθε πόδι (40 σύνολο) Μόλις τελειώσετε και τις 6 ασκήσεις, κάνετε ένα λεπτό διάλειμμα και μπαίνετε στον επόμενο κύκλο μέχρι να συμπληρώσετε 4 κύκλους. Αυτά!!! Enjoy, stay home και stay fit!!! #μενουμεσπιτι #homeworkout #lowerbodyworkout ΥΓ. Αν σας φαίνεται πολύ δύσκολο, μειώστε τις διάρκειες. Ακούστε το σώμα σας και κάντε το καλύτερο για εσάς.

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Μένει να δούμε αν ο Σάκης και η Χριστίνα περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top