Στο «πόδι» το Χόλυγουντ για τους σούπερσταρ-κρυφό ζευγαράκι!

Ποιοι είναι και πως έφθασαν στα δικαστήρια!

Στο «πόδι» το Χόλυγουντ για τους σούπερσταρ-κρυφό ζευγαράκι!
Τις διαπραγματεύσεις με πρώην ερωμένη του ξεκίνησε ένας σταρ πρώτης γραμμής (τόσο πρώτης όσο δε γίνεται!) του Χόλυγουντ!

Ο λόγος είναι ότι η πρώην ερωμένη του και επίσης πολύ γνωστή σταρ μολύνθηκε με έρπη και έκανε αγωγή εναντίον του ζητώντας αποζημίωση 20 εκ. δολαρίων!

Ο δικηγόρος του «θύματος», Κιθ Ντέιβιντσον, αποκάλυψε ότι η πελάτισσα του είχε ξεκινήσει τις απευθείας διαπραγματεύσεις με τον σούπερσταρ αλλά η αποζημίωση που της προσέφερε ο -αξίας άνω των 100 εκ. δολαρίων- σταρ ήταν πολύ μικρή και έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί ��τη δικαιοσύνη.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι οι σεξουαλικές συνευρέσεις μεταξύ του κρυφού ζευγαριού του Χόλυγουντ συνέβησαν πριν τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας και όλοι πλέον ψάχνουν να δουν ποιοι σταρ πρώτης γραμμής ήταν εκείνη την περίοδο στην «πόλη της αμαρτίας»!

Μάλιστα, το «θύμα» δίνει και κάποιες λεπτομέρειες για τις προσωπικές του στιγμές: από το πώς μπήκαν στο χλίδατο δωμάτιο μέχρι το ότι είδαν μαζί πορνό και συνέχισαν με διάφορες… περιπτύξεις χωρίς προφυλάξεις.

Όπως επισημαίνεται σε ξένα μέσα, οι δύο σταρ είχαν βιντεοσκοπήσει τις περιπτύξεις τους και τώρα πολλές ιστοσελίδες ροζ περιεχομένου προσφέρουν 1 ή και παραπάνω εκ. δολάρια για τα δικαιώματα!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top