Ολο το παρασκήνιο της συνάντησης του πρίγκιπα William με τον... Αντώνη Ρέμο!

Διαβάστε πού και πώς οι δύο άνδρες θα τα πούν από κοντά

Ολο το παρασκήνιο της συνάντησης του πρίγκιπα William με τον... Αντώνη Ρέμο!

Πού μπορεί να βρεθούν μαζί ο πρίγκιπας William με τον Αντώνη Ρέμο; Είναι δυνατόν ο πρίγκιπας διάδοχος του Βρετανικού θρόνου και ο δημοφιλής τραγουδιστής να συναντηθούν;

Κι όμως. Ο Έλληνας τραγουδιστής θα τραγουδήσει σε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώνεται στις 10 Ιουνίου στο Covent Garden! Πρόκειται για μια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση που θα γίνει στην Βρετανική πρωτεύουσα και η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των Ελλήνων και των Κυπρίων που ζουν στην πόλη.

Στην εκδήλωση, στην οποία έχουν προσκληθεί δεκάδες μέλη βασιλικών οικογενειών, guest star θα είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος θα τραγουδήσει κατά την διάρκεια της βραδιάς. Ανάμεσα σε εκείνους που θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά είναι ο πρίγκιπας William με την σύζυγό του Catherine, ο πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα, αλλά και πολλοί άλλοι γαλαζοαίματοι.

Τον Έλληνα τραγουδιστή θα συνοδεύσει η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και καλοί φίλοι και συνεργάτες του. Θυμίζουμε ότι στο ανάλογο φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώνεται από την κα Χρυσάνθη Λαιμού, στο παρελθόν έχουν τραγουδήσει ονόματα όπως ο Σάκης Ρουβάς, αλλά και η Άννα Βίσση. Οσο για την συνάντηση του πρίγκιπα William με τον Αντώνη Ρέμο; Αυτή σίγουρα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. (Πηγή: Espresso)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top