Λούκας Γιώρκας: «μπήκαμε στο χορό, και πρέπει να χορέψουμε καλά»

Τι λέει λίγες ώρες πριν τον αποψινό κρίσιμο ημιτελικό;

Λούκας Γιώρκας: «μπήκαμε στο χορό, και πρέπει να χορέψουμε καλά»
Αποφασισμένος να χορέψει και κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι ο Λούκας Γιώρκας. «Watch my Dance» θα πει απόψε σε όλη την Ευρώπη, σε έναν ημιτελικό που όπως ομολογεί και ο ίδιος «έχει μια δυσκολία».

Αισιόδοξος και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, δηλώνει αποφασισμένος «να κάνουμε ο,τι μπορούμε! θα δώσουμε όλη μας την ψυχή και ευχόμαστε όλα να πάν�� καλά. Είμαστε πάντα αισιόδοξοι».

Τι χρειάζεται μόνo; «όλη την καλή ενέργεια και τη γαλήνη που κάποιος χρειάζεται να βγει να τραγουδήσει σε ένα τόσο μεγάλο κοινό». Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά λέει, «μπήκαμε σε ένα χορό, θα χορέψουμε και πρέπει να χορέψουμε καλά τουλάχιστον».

Πιστεύοντας πολύ στο τραγούδι και στη δυναμική του στίχου του, ο Λούκας νιώθει πολύ περήφανος που «φέτος έχουμε την ευκαιρία σαν Έλληνες να σταθούμε σε μια Ευρωπαϊκή σκηνή και να ερμηνεύσουμε το τραγούδι».

Αυτό που μετρά άλλωστε στην ελληνική αποστολή είναι ότι «είμαστε μια ομάδα και με τους τέσσερις χορευτές και με τον Stereo Mike. Έχουμε θετική ενέργεια και αγάπη, γιατί φέτος μπορεί να μην είχαμε τη δυνατότητα να έχουμε υλικά αγαθά όσο τα χρειαζόμαστε, τα έχουμε υπερκαλύψει με αγάπη, δύναμη και ψυχή. Και αυτό είναι το όπλο μας».

Όσο για αυτούς που τον χαρακτηρίζουν ως τον “καρδιοκατακτητή της Eurovision”; «προσπαθούμε να είμαστε κοινωνικοί και φιλικοί με όλους. Και με άντρες και με γυναίκες», απαντά διπλωματικά ο Λούκας.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Λούκα στην «Πρωινή Μελέτη»…

(Οι φωτογραφίες είναι απο το επίσημο site της Eurovision)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top