Από topless... επιχειρηματίας η Pippa Middleton!

Πώς σκοπεύει να εκμεταλλευτεί δημοσιότητα και γαλαζοαίματους

Από topless... επιχειρηματίας η Pippa Middleton!

Πυρ και μανία με άτομα από το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον έχει γίνει η Pippa Middleton, που κάθε μέρα που περνάει βλέπει όλο και πιο σέξι φωτογραφίες της να διαρρέουν σε εφημερίδες και ιστοσελίδες! Κάτω, πάντως, δεν το βάζει, αφού σκέφτεται να εκμεταλλευτεί το... σουξέ της και να γίνει επιχειρηματίας.

Η φήμη της Pippa έχει ξεπεράσει κατά πολύ εκείνη της αδερφής της, ενώ τα μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο ασχολούνται περισσότερο με εκείνη παρά με την νιόπαντρη δούκισσα του Cambridge.

Παρά το ότι δηλώνει εξοργισμένη, πάντως, η αδερφή της νύφης σκέφτεται να γίνει... businesswoman! Αμ πως... να αφήσει τόση δημοσιότητα να πάει χαμένη; Jamais!

Όπως αποκάλυψε φιλικό της πρόσωπο, η 27χρονη ετοιμάζει την δική της επιχείρηση διοργάνωσης events - ξέρετε, από αρραβώνες, γάμους και δεξιώσεις, μέχρι... ξέφρενα πάρτι! Αλίμονο, από όλα έχει εμπειρία η κοπέλα!

Εξάλλου, η Pippa έχει ήδη το δικό της online περιοδικό: πρόκειται για το «Party Times», το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του λίγο μετά την αποφοίτησή της από το κολέγιο! Πλέον, όμως, η νεαρά σκοπεύει να εκμεταλλευτεί δεόντως τις «γαλαζοαίματες» γνωριμίες της...

Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν τις αδερφές Middleton να σκέφτονται το ενδεχόμενο να κινηθούν νομ��κά εναντίον όσων διαρρέουν και δημοσιεύουν φωτογραφίες από την προ γάμου εποχή. Λίγο το έχετε να βλέπει ο κόσμος όλος την αδερφή της δούκισσας να κάνει ηλιοθεραπεία topless και, μάλιστα, να την «μπανίζει» ο πρίγκιπας Harry; Άσε που στο Μπάκιγχαμ θα χρειαστούν υπογλώσσια στο τέλος, από τα τόσο «καυτά» ενσταντανέ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top