«Γιατί παράτησα την ιατρική και έγινα... τραγουδιστής»

Ποια είναι η τωρινή σύντροφος του Κώστα Καραφώτη;

Οκτώ χρόνια μετά την συμμετοχή του στο Fame Story, o Κώστας ��αραφώτης απαντά εάν το ριάλιτι τραγουδιού βοήθησε ή επιδείνωσε τις ανασφάλειες που είχε αναπτύξει. «Ήταν η κορύφωση της ανασφάλειας. Δεν ήξερα από δημοσιότητα. Ιατρική σπούδασα, πήρα το πτυχίο μου στις 14 Νοεμβρίου 2003 και μπήκαν κατευθείαν στο σόου. Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι πάρα πολύ εύκολα. Η συνήθεια και η καθημερινότητα με σκοτώνουν».

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι εξαιτίας διαφόρων αναπάντεχων περιστατικών σε πολλά επίπεδα της ζωής του, κάποια στιγμή επισκέφθηκε ψυχολόγο. Μίλησε επίσης για την προσωπική του ζωή, λέγοντας ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν λειτουργεί θετικά για εκείνον. «Σε έναν παθιασμένο έρωτα γίνονται διάφορες καταστροφές. Απλά έφτασα σε μια ηλικία όπου δεν είμαι για πυρκαγιές και να… καίω σπίτια! Τώρα πια όταν ερωτεύομαι χρειάζομαι χρόνο για να δω πάρα πολλά πράγματα και να αποφασίσω. Δεν θέλω σχέσεις πάθους».

Έχει σχέσεις με την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Μάρω Λύτρα με τις οποίες υπήρξε ζευγάρι; «Δεν έχω επαφές, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, γιατί έχω βρεθεί και με τις δύο σε κοινό χώρο και έχουμε χαιρετηθεί, έχουμε συζητήσει χωρίς πρόβλημα. Είναι ψέματα αυτό που έχει γραφτεί ότι είμαστε τσακωμένοι».

Γράφτηκε επίσης ότι διατηρεί δεσμό με το μοντέλο Βενετία Κυρίου. «Όχι δεν την ξέρω καν την κοπέλα. Αναγκάστηκα να ψάξω στο ίντερνετ για να δω ποια είναι».

Για την τωρινή του κατάσταση και επαγγελματικά και προσωπικά απαντά: «Δεν είμαι ελεύθερος. Είμαι καλά και επαγγελματικά και συναισθηματικά. Η κοπέλα μου δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο. Και είναι καλύτερα». (Πηγή: Εθνος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top