Δούκισσα Νομικού: Η κίνηση του γιου της που τη συγκίνησε!

Η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό

Αγχωμένη είναι και η Δούκισσα Νομικού, με τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας, με την εξάπλωση του κορωνοϊού

Η γνωστή παρουσιάστρια μένει σπίτι της από την πρώτη στιγμή, προστατεύοντας τον εαυτό της και φυσικά τα δυο της παιδιά, τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης βγήκε με τον γιο της στον κήπο. Μέσα σε όλη αυτή την απαισιοδοξία της εποχής, ο μικρός της έδωσε ένα λουλούδι και τη συγκίνησε.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Και εκεί που βυθίζομαι στις σκέψεις μου για όλα όσα ζει η ανθρωπότητα, έρχεται ο γιος μου και μου δίνει ένα μικρό λουλούδι που μόλις έκοψε μόνος του από τον κήπο. Μου χαμογελάει. Το άλλο το κρατάει για την Αναστασία. Έτσι λέει. Ξαναχαμογελάει. Μερικές φορές, εμείς οι μεγάλοι παίρνουμε δύναμη από τους μικρούς ήρωες της ζωής μας. Μένουμε σπίτι για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τους παππούδες μας, για σένα, για μένα, για όλους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και εκεί που βυθίζομαι στις σκέψεις μου για όλα όσα ζει η ανθρωπότητα, έρχεται ο γιος μου και μου δίνει ένα μικρό λουλούδι που μόλις έκοψε μόνος του από τον κήπο. Μου χαμογελάει. Το άλλο το κρατάει για την Αναστασία. Έτσι λέει. Ξαναχαμογελάει❤️ Μερικές φορές, εμείς οι μεγάλοι παίρνουμε δύναμη από τους μικρούς ήρωες της ζωής μας 🙏🏻 Μένουμε σπίτι για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τους παππούδες μας, για σένα, για μένα, για όλους. #menoumespiti

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top