«Μαχαιρώματα» και βαριές προσβολές στη Eurovision!

Ποιός αποκάλεσε ποιόν ατάλαντο και άφωνο;

«Μαχαιρώματα» και βαριές προσβολές στη Eurovision!

Eurovision χωρίς κόντρα..φαγητό χωρίς αλάτι! Και λέγαμε, δε θα ξεσπάσει καμιά κόντρα φέτος..Βέβαια αυτό που αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» ξεπερνάει τα όρια της απλής κόντρα: ο Ρώσος τραγουδιστής, Alexey Vorobyov, και ο Σουηδός, Eric Saade, μιλάνε ιδιαίτερα προσβλητικά ο ένας για τον άλλον.

«Ο Σουηδός τραγουδιστής με αντιγράφει και στη χορογραφία και στη σκηνική παρουσία και σε όλα» είπε σε κάποια δήλωση του ο εκπρόσωπος της Ρωσίας και ο Σουηδός πέρασε στην αντεπίθεση: « είναι αστείο να με κατηγορεί πως τον αντιγράφω. Αν είναι δυνατόν! Εγώ να αντιγράψω αυτόν τον άφωνο και τον ατάλαντο;» είπε ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Ο Eric Saade συχνά πυκνά μιλάει υποτιμητικά για τον συνάδελφό του τον οποίο, όπως είπε, δεν εκτιμάει καθόλου!

Η συμπεριφορά του Saade έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την αποστολή της Ρωσίας στη Eurovision, η οποία απαιτεί να «ανοίξουν» όλοι τα μάτια τους και να δούνε πως πρόκειται για καθαρή αντιγραφή της Σουηδίας από τη Ρωσία.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι χορογραφίες των δύο τραγουδιών, όντως παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες. Όσο για τη «σφαγή» μεταξύ τους; Λογική, ως ένα βαθμό, αφού και οι δύο είναι μεταξύ των φετινών φαβορί!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top