Χολίδης: «δεν χρησιμοποιώ τις γυναίκες ως επαγγελματικό πάτημα»

«Μάγκας γεννήθηκα και μάγκας θα πεθάνω»

Χολίδης: «δεν χρησιμοποιώ τις γυναίκες ως επαγγελματικό πάτημα»
Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Αιγάλεω, ο Χρήστος Χολίδης έχει συγκεκριμένες αρχές στη ζωή του: «δεν θέλω να με μάθει ο κόσμος μέσα από εφήμερες σχέσεις. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ τις γυναίκες ως πάτημα επαγγελματικό».

Τις σχέσεις του, τις ξεκινά πάντα καλοπροαίρετα αν και όπως εκμυστηρεύεται στο ένθετο του Έθνους “Radar”, «προτιμώ να πλησιάζω εγώ τις γυναίκες. Είμαι άντρας κυνηγός. Όταν κάνει η γυναίκα το πρώτο ��ήμα, δεν είμαι και μες την τρελή χαρά!».

Και επειδή εκτός από κυνηγός δηλώνει και «παραδοσιακός άντρας», ο τύπος της γυναίκας που τον εξιτάρει είναι «ο παραδοσιακός. Ο άντρας γενικώς πρέπει να είναι ο προστάτης. Επίσης, το να χρησιμοποιεί μια γυναίκα αυτό που λέμε αγάπη για την προβολή της, είναι τραγικό».

Παρόλο που αυτό συμβαίνει στο χώρο του, εκείνος είναι κάθετος στις απόψεις του: «εγώ μάγκας γεννήθηκα, μάγκας θα πεθάνω. Μου είναι αδιανόητο να χρησιμοποιήσω μια γυναίκα για να κάνω χρυσό δίσκο ή να γίνω ο γαμπρός της show business! Θέλω το βράδυ να κοιμάμαι ήσυχος».

Όσο για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Δούκισσα Νομικού; ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει. Το μόνο το οποίο αρκείται να πει είναι ότι «όλα αυτά ένας άντρας πρέπει να τα κρατάει για την πάρτη του. Ουδέποτε έκανα επίδειξη των προσωπικών μου. Φήμες υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top