Σπάνια εξομολόγηση του Κανάκη για τη σύντροφό του: «Είναι θαυμάσιο πλάσμα»

«Ζηλεύω που δε μπορώ να θηλάσω!»

Πρώτη φορά μίλησε τόσο ανοιχτά ο Αντώνης Κανάκης για τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του!

Ο γνωστός παρουσιαστής πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα και μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά.

«Αυτό που θέλω να πω σε όλους τους ανθρώπους για το θέμα οικογένεια είναι ότι όλα αυτά που ακούγαμε και μας λέγανε για τα παιδιά… Είχαν απόλυτο δίκιο. Είμαι ο πιο χαζός άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο. Είναι λίγο το χαζομπαμπάς. Δε μπορώ να το περιγράψω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία, κάτι για το οποίο είμαι πιο περήφανος, πιο προνομιούχος, πέρα από ότι αυτά τα πλάσματα με αγαπάνε, με εμπιστεύονται.

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό! Δε μπορώ να το περιγράψω, δυσκολεύομαι λίγο να μιλάω για αυτά. Δεν το φοβόμουν, είχα μια ανησυχία. Χαίρομαι που άργησα, γιατί αυτά τα πλάσματα ήρθαν στη ζωή μου τη στιγμή που έπρεπε. Ήμουν απόλυτα έτοιμος. Είμαι αφοσιωμένος εκεί. Κάνω τα πάντα. Μόνο που δε θηλάζω και εκνευρίζομαι που δε μπορώ. Ζηλεύω. Ήμουν μέσα στο μαιευτήριο, έκανα και τα εγκαίνια (ομφάλιος λώρος). Εγώ πήρα πρώτος το κορίτσι αγκαλιά και αμέσως μετά πήγε στη μαμά για να θηλάσει. Αυτή τη στιγμή πρώτα από όλα είμαι μπαμπάς και μετά οτιδήποτε άλλο» εξήγησε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε ακόμα γιατί δεν έχουμε δει ούτε μια φωτογραφία της:

Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω

Και υπογράμμισε: «Νομίζω πως δεν υπάρχει μέτρο από ένα σημείο και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα δείξεις λίγο από την προσωπική σου ζωή. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της γυναίκας μου, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας. Δεν είχε social media. Και κατά συνέπεια αν δεν ταιριάζαμε...»!

Μάλιστα μίλησε για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια: «Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα, πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει καμία βαρύτητα για μένα ο γάμος. Προσπαθώ να είμαι καλός σύντροφος. Η φωτογραφία που νομίζετε πως είναι η σύντροφός μου και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν είναι αυτή. Κάθε σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Το πάνω χέρι στο σπίτι το έχει εκείνη»!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top