«Όταν χώρισα, πίστευα πως η ζωή τελειώνει» - Ποια ηθοποιός ένιωθε έτσι;

«Ήταν πολύς ο χρόνος που το πίστευα»

Τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την παρέα». Η Ματίνα Νικολάου φαίνεται να είναι η «ψυχή της παρέας», αφού καθημερινά κάνει πολλούς τηλεθεατές να «λιώνουν» στα γέλια.

Ματίνα Νικολάου: Το ξεκαρδιστικό… ατύχημα on air!

Όλοι μας έχουμε, ωστόσο, πολλές πτυχές του εαυτού μας και μας καθορίζουν τα βιώματά μας . Έτσι και η ηθοποιός, έχει περάσει αρκετές δυσκολίες, ενώ μία από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της ήταν ο χωρισμός της από τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στο περιοδικό «YouWeekly», όταν χώρισε, νόμιζε ότι τελειώνει η ζωή.

«Μετανιώνω για τις στιγμές που άφησα τον εαυτό μου να στεναχωρηθεί και να πιστέψει ότι η ζωή τελειώνει. Ήταν πολύς ο χρόνος που το πίστευα και προσπαθούσα να σώσω την οικογένειά μου. Όταν χώρισα, ήμουν 34 χρόνων. Δε μου πέρναγε απ’ το μυαλό ότι μπορεί να μου συμβεί και όταν συνέβη, μου ήρθε βαρύ. Αισθανόμουν ότι δε θα μπορούσα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου και ότι δε θα μπορέσει να μεγαλώσει το παιδί μου, αν δεν είμαι με τον άντρα μου», εξομολογήθηκε η... «Βάνια» (ο φανταστικός χαρακτήρας της Ματίνας στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι).

Η Ματίνα τώρα έχει «γυρίσει σελίδα» στη ζωή της κι έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του τραγουδιστή Βασίλη Πορφυράκη, ο οποίος, μάλιστα, τα πηγαίνει και πολύ καλά με τον γιο της.

 


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top