Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Η φωτογράφιση στο σαλόνι με τις κόρες τους!

Θα συγχωρούσαν την απιστία;

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη μονοπωλούν το ενδιαφέρον κάθε φορά που τους παρακολουθούμε στο «Globetrotters» με τις διαφωνίες τους.  

Τι απίστευτο έχει κάνει η Αντελίνα για να παρακολουθήσει τον Βαρθακούρη

Αντελίνα-Χάρης Βαρθακούρης: Δείτε το σπίτι τους στην Κηφισιά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

​Στο νέο τεύχος του ΟΚ! που κυκλοφορεί! Χάρης & Αντελίνα Βαρθακούρη - Αποκλειστική Συνέντευξη «Είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι» ➕ Έλενα Ράπτη – Κίμωνας Μπάλλας. Έτοιμοι να γίνουν γονείς! ➕ Μαρέβα Μητσοτάκη. Στην Κίνα με την Μπριζίτ Μακρόν ➕ Αποκλειστική συνέντευξη: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη – Άλκηστις Παυλοπούλου ➕ Διάσημοι γονείς της ελληνικής showbiz σε οικογενειακές στιγμές! #okmagazinegreece #newissue #celebritynews #exclusive #exclusivecelebritynews #exclusiveinterviews

A post shared by OK! Magazine Greece (@okmagazinegr) on

Φαίνεται όμως πως αυτό είναι το… αλατοπίπερο στη σχέση του ζευγαριού, αφού ο ένας δεν μπορεί μακριά από τον άλλον.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με των ερχομό των παιδιών τους, Μελωδία και Λιόνα.

Όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν στο σαλόνι του σπιτιού τους στην Κηφισιά για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ! και αποκάλυψαν αν θα συγχωρούσαν την απιστία.

«Αν με τον Χάρη, που είμαστε μαζί 10 χρόνια, θέλουμε να μείνουμε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα μας, τότε υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα από την απιστία. Ο Χάρης είναι τα πάντα μου» είπε η Αντελίνα με τον Χάρη να τονίζει: «Στη γυναίκα μου νομίζω ότι μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα. Και αν ποτέ έφτανε στο σημείο να με απατήσει, τότε σημαίνει ότι μου άξιζε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top