Λένα Ζευγαρά: Τρυπώσαμε στα backstage της νέας της φωτογράφισης!

Η ερμηνεύτρια – «φαινόμενο» ετοιμάζεται να κατακτήσει και την Αθήνα!

Ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών είναι η Λένα Ζευγαρά  και αυτό γιατί έκανε ρεκόρ επιτυχημένων live εμφανίσεων και τα τραγούδια της «σαρώνουν» στο YouTube με εκατομμύρια views, ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη νυχτερινή Αθήνα!

Η ερμηνεύτρια – «φαινόμενο», όπως τη χαρακτηρίζουν, «μαγεύει» με τα τραγούδια της, στις live εμφανίσεις της και όχι μόνο. Ενδεικτικά, το «Όνειρα», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Βασίλη Καρρά - Jenny Tsiko, έχει πάνω από 4,5 εκατομμύρια views, το «Σήμερα και Αύριο - Έλα Έλα» έχει ξεπεράσει τα 2,3 εκατομμύρια μέσα σε δύο μήνες, ενώ το live unplugged της, που υπογράφει μουσικά ο παραγωγός της Μιχάλης Τουρατζίδης, έχει 5 εκατομμύρια views.

Πριν από λίγες ημέρες φωτογραφήθηκε για τις εμφανίσεις της στο «Tokyo Theater Athens» που θα ξεκινήσουν σε λίγες εβδομάδες.
Ο φωτογραφικός φακός του star.gr, «τρύπωσε» στα backstage της φωτογράφισης και απαθανάτισε την προετοιμασία της τραγουδίστριας.

Η Λένα Ζευγαρά φωτογραφήθηκε από τον Θωμά Μπαχτσιόγλου με dream team συνεργατών τον στυλίστα Διονύση Κολποδίνο, την make up artist Βάσω Νακοπούλου και τον κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Λένα Ζευγαρά, που πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της Panik Platinum, έκανε μία μεγάλη περιοδεία σε δεκάδες πόλεις από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Το κοινό έκανε sold out κάθε της εμφάνιση και έγινε ένα μαζί της, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top