Θέμης Αδαμαντίδης: Εξηγεί γιατί δεν τέλειωσε το σχολείο

Όσα εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής

O Αλέξης Κούγιας περιγράφει στο star.gr τι συνέβη με τον πρόσφατο ξυλοδαρμό του τραγουδιστή

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν ήταν ιδιαίτερα καλός μαθητής, διότι είχε συνέχεια στο μυαλό του το τραγούδι.

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεχόταν απειλές και ο γιος του πριν τον ξυλοδαρμό»

Ο γνωστός τραγουδιστής όταν έγινε επτά ετών, μετακόμισε με την οικογένειά του στο Γιοχάνεσμπουργκ και από το 1964 έως το 1972, τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Αδαμαντίδη ζουν μόνιμα στην Αφρική. Ο πατέρας του εργαζόταν εκεί ως ελαιοχρωματιστής. 

 

 

«Στα 10 μου τραγουδούσα συνέχεια στο σπίτι. Τους ζάλιζα τόσο πολύ, που καμιά φορά μου έκαναν παρατήρηση και αναγκαζόμουν να βγαίνω εκτός σπιτιού σε σημεία μοναχικά που δεν ακουγόμουν και να τραγουδάω. Τότε πίστεψα ότι θα γίνω τραγουδιστής και πως δεν θέλω να ασχοληθώ με κανένα άλλο επάγγελμα» εξομολογείται ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

«Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ, είχα δυσκολία συγκέντρωσης γιατί στο μυαλό μου είχα συνέχεια το τραγούδι. Άκουγα το μάθημα και παράλληλα σκεφτόμουν τραγούδια. Στα μαθηματικά για παράδειγμα, έβρισκα τη λύση. Όχι, όμως, με τον τρόπο που έπρεπε, αλλά με δικούς μου υπολογισμούς. Εκεί συνειδητοποίησα πως δεν μπορούσα να συνεχίσω. Ο στόχος μου ήταν το τραγούδι. Δεν τελείωσα το σχολείο. Πήγα μέχρι τη Γ’ Γυμνασίου, δεν έβγαλα το Λύκειο», προσθέτει με μεγάλη ειλικρίνεια ο τραγουδιστής.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top