Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεχόταν απειλές και ο γιος του πριν τον ξυλοδαρμό»

Κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του

O Αλέξης Κούγιας περιγράφει στο star.gr τι συνέβη

Θύμα ξυλοδαρμού από δύο άντρες που επέβαιναν σε μηχανή καταγγέλλει ότι έπεσε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Το star.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, ο οποίος εξηγεί δίνει αναλυτικές πληροφορίες για το βίαιο περιστατικό. 

Όσα δήλωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής στην εκπομπή «μαζί σου»

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο Θέμης Αδαμαντίδης

«Χτες το απόγευμα (γύρω στις 19.30), ο Θέμης Αδαμαντίδης κατευθυνόταν σε ένα προσωπικό ραντεβού στην Καλλιθέα μαζί με τον γιο του, ο οποίος μάλιστα, οδηγούσε το αυτοκίνητο. Όταν ο γιος του άφησε τον τραγουδιστή έξω από το κατάστημα, όπου είχε προσωπικό ραντεβού, δύο άγνωστοι με κράνη που επέβαιναν σε μηχανή και είτε παρακολουθούσαν τον κ. Αδαμαντίδη είτε γνώριζαν για το προσωπικό του ραντεβού, του επιτέθηκαν προκαλώντας του μεγάλες σωματικές βλάβες. Κάταγμα στη μύτη και μώλωπες σε άλλα σημεία του σώματος. 

Αιμόφυρτος ο τραγουδιστής οδηγήθηκε από τον γιο του στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, όπως περιγράφει στο star.gr ο γνωστός ποινικολόγος. 

«Έκανε αρχικά μία τυπική μήνυση λόγω της άσχημης κατάστασης της υγείας του και μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στις Τζιτζιφιές. Εκεί,  του πήραν συμπληρωματική κατάθεση και από το Τμήμα Εκβιαστών και ο κ. Αδαμαντίδης κατονόμασε γνωστό επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου της Συγγρού, ο οποίος τους τελευταίους μήνες εκβιάζει τον τραγουδιστή με απειλητικά τηλεφωνήματα στον ίδιο και τον γιο του για να πραγματοποιήσει μία σειρά συναυλιών το καλοκαίρι ισχυριζόμενος ότι έχει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στα χέρια του, που αποδεικνύει ότι ο τραγουδιστής έχει συμφωνήσει για τις συναυλίες. Η πλευρά του κ. Αδαμαντίδη αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με τον οποίο η υπόθεση αυτή ταλαιπωρεί τον πελάτη του εδώ και μήνες. 

Όπως είπε μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας, ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον γνωστό επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του, Θέμης Αδαμαντίδης, αλλά δεν το έχει κλάβει ακόμα. 

«Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Τμήμα Εκβιαστών κατονομάζοντας τον επιχειρηματία ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης», πρόσθεσε ο δικηγόρος του. 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, βγήκε από το νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι του με πόνους στο κεφάλι λόγω του κατάγματος. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top