Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου

«Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει»

Δείτε την πολυσυζητημένη συνέντευξη Καλλίτση στο «Μετά τα μεσάνυχτα»

Καλεσμένος στο «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Πάνος Καλλίτσης πριν από περίπου ένα μήνα. Για πρώτη φορά ο γνωστός κομμωτής μίλησε για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε πριν από τρία χρόνια, αλλά και για το διαζύγιό του με την Έλενα Χριστοπούλου

Η εκ βαθέων εξομολόγησή του Πάνου Καλλίτση για την εφιαλτική νύχτα της 30ης Ιανουαρίου 2016, ωστόσο, έφερε την αντίδραση της γνωστής μάνατζερ μοντέλων και coach του GNTM, η οποία φανερά ενοχλημένη από τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της late night εκπομπής του Alpha απέστειλε εξώδικο προς το κανάλι, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του του πρώην συζύγου της στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που αφορούν τον χωρισμό τους. 

Η selfie της παρουσιάστριας με τον γνωστό κομμωτή στα παρασκήνια της εκπομπής /Φωτογραφία Instagram

Χριστοπούλου: Έστειλε εξώδικο για τη συνέντευξη του Καλλίτση!

Η ανάρτηση του Καλλίτση μετά το εξώδικο της Χριστοπούλου στον Alpha

Ωστόσο, η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό «Gala» και στην Αφροδίτη Γραμμέλη, έδωσε τη δική της απάντηση για το συγκεκριμένο γεγονός.

«Στεναχωρήθηκες με το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου» τη ρώτησε η δημοσιογράφος: «Όχι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις κι όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δε χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό» ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας του Alpha.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top