Τρεις fashion «πριγκίπισσες» μας αποκαλύπτουν το «βασίλειο» τους

Τι κρύβουν στην ντουλάπα τους Shaya, Κρυσταλλία και Μελίνα;

Τρεις fashion «πριγκίπισσες» μας αποκαλύπτουν το «βασίλειο» τους
Shaya, Κρυσταλλία (Otherview) και Μελίνα (Vegas), θεωρούνται οι πλέον εκκεντρικές fashion πριγκίπισσες του πενταγράμμου.Κάθε τους εμφάνιση είναι μοναδική, και όχι μόνο συζητιέται αλλά κάνει πάταγο.

Ας ξεκινήσουμε με την Κρυσταλλία των «Otherview» που έκανε μόδα το καροτί μαλλί. Πόσα ρούχα έχει στην ντουλάπα της; «γίνεται ένας πανικός. Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα, θα δεις πάρα πολλά αξεσουάρ, T-shirt Sex and the City, πολλές αγορές από τα H&M, δημιουργίες με την υπογραφή των Celebrity Skin, και πολλά ζευγάρια παπουτσιών Jeffrey Campbell-ένα brand που επιλέγουν stars όπως η Lady Gaga, η Shakira, αλλά και η Britney Spears».

Όσο για το ποιο είναι το αγαπημένο κομμάτι από την γκαρνταρόμπα της; «ένα στράπλες φόρεμα Christoforos Kotentos, που είχα βάλει στο μάτι τις τελευταίες εβδομάδες και τελικά το αγόρασα».

Στο super market πάντως πηγαίνει «με φόρμες ή με τζιν και τα μαλλιά μου σίγουρα μαζεμένα. Είναι τόσο έντονη η απόχρωση τους, που προσπαθώ όταν είμαι στο super market ή σε παρόμοιους χώρους, να μην δίνω στόχο».
Η Shaya από την άλλη, έχει «ερωτευτεί» τα ρούχα που φορά στη φωτογραφία! «πρόκειται για ένα top και μια φούστα που φέρουν την υπογραφή του Epifanios, τα οποία αγόρασα πριν από λίγες ημέρες, σε μια από τις σπάνιες χαλαρές μου βόλτες».

Τι θα βρει κανείς ανοίγοντας την ντουλάπα της; «ρούχα με υπογραφή ξένων οίκων (Prada, Lanvin), Ελλήνων σχεδιαστών (Christoforos Kotentos, Mi-Ro) αλλά και πιο νέων στο χώρο, όπως είναι το ελληνικό Brand Jeans. Στην ντουλάπα μου επίσης θα βρεις άπειρα ρούχα σε πιο χαμηλές τιμές όπως Η&Μ».

Όσο για το styling που υιοθετεί στο super market; «σίγουρα δεν πηγαίνω με φορέματα, και σίγουρα όχι chic. Πάω όπως πάμε όλοι μας, δηλαδή με sneakers και φόρμες».
Η Melina των "Vegas" πάλι, δεν έχει ντουλάπα, αλλά «ένα δωμάτιο ντουλάπες με αμέτρητα ρούχα, τα οποία συνεχώς προσπαθώ να βάζω σε τάξη, ανεπιτυχώς. Μέσα θα βρείτε από φόρμες και jeans, και από βραδινά tailor-made φορέματα, μέχρι vintage κομμάτια».

Αγαπημένο της ρούχο είναι «ένα βραδινό κόκκινο φόρεμα του Lukas, γιατί από την πρώτη στιγμή που το φόρεσα με έκανε να αισθάνομαι όμορφα», λέει στο περιοδικό «Down Town».

Στο super market πάντως, πηγαίνει «με φόρμα, λευκό αμάνικο φανελάκι, Nike ID Air Max και φυσικά χωρίς γυαλιά!»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top